Abigail pyysi kaikkia lähettämään selfien omille äideilleen todistaakseen suloisen teoriansa – näin äidit reagoivat

Abigail halusi Twitter-kansan todistavan teoriansa oikeaksi. Sen hän myös teki.

Abigail Sanders aloitti suosituksi osoittautuneen Twitter-ketjun, jossa hän pyysi ihmisiä lähettämään selfieitä omille äideilleen. Abigail toivoi ihmisten tämän jälkeen julkaisevan äitien vastaukset. 

– Minulla on teoria, Abigail pohjusti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Mitä Abigail sitten halusi äideille lähetetyillä selfieillä todistaa?

– Teoriani on se, että olipa hymy tai kuvakulma, kuinka kiusallinen tahansa, äitisi tarjoaa aina kohteliaisuuden. Tämä ketju todistaa teoriani [oikeaksi], Abigail totesi.

Bored Panda -sivustolle Abigail kertoo teoriansa lähteneen liikkeelle, kun hän huomasi kämppäkaverinsa äidin kehuvan tyttärensä kuvia huolimatta siitä, kuinka hölmöjä ne olivat.

"Minä rakastan"

Twitter-ketjuun ilmestyneistä kuvakaappauksista äitien kanssa käydyistä keskusteluista suurin osa vahvisti todella naisen teorian. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Sinun kasvosi. Minä rakastan", totesi eräs äiti.

Toinen äiti julkaisi tyttäreltään saamansa selfien välittömästi omalle Instagram-tililleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräälle käyttäjälle selvisi, että hänen siskonsa itse asiassa lähettelee äidilleen kuviaan useamminkin. Kun Jolly Ty Turner nimellä Twitterissä viihtyvä mies sitten lähetti äidilleen oman kuvansa, tämä innostui kovasti: "Awww, kiitos!! Olet niin suloinen. Rakastan saada kuvia vauvastani. Kiitos niin niin paljon! Olen tottunut siihen, että Cassie lähettää minulle kuvia itsestään, joten olin yllättynyt saadessani kuvan sinusta. Kiitos niin niin pajon! Se tekee minut niin onnelliseksi."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jotkut äidit vastasivat reteästi omilla selfieillään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Näytät isältäsi"

Kaikki vastaukset eivät täysin tukeneet Abigailin teoriaa.

Mojito Jones -nimisen käyttäjän vanhemmat ovat eronneet, joten äidin tokaiseman "Luoja, näytät ihan isältäsi" -kommentin voi tulkita parilla eri tavalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Toinen käyttäjä puolestaan kysyi äidiltään, mitä tämä oli kuvasta mieltä. Äidin vastaus ei ollut mairitteleva: "Rehellisesti kulta? En välitä siitä, mutta mikä ikinä tekee sinut onnelliseksi. Rakastan sinua kaikesta huolimatta. Olet kaunis sisältä ja ulkoa. Mikä tahansa tekee sinut onnelliseksi. Elin tuota hiustyyliä noin 10 vuotta, kun kasvoin ollessani lukiossa. Se näyttäisi hyvältä, jos antaisit sen kasvaa vähän, ehkä sellainen Justin Bieber -look, hah."

Vastaus jätti miehen sanattomaksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Connor-niminen käyttäjä sai niin ikään jäätävän vastauksen omalta äidiltään. "Näytät siltä kuin sinulla olisi sikotauti", äiti kuittasi pojan selfien saatuaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat