Hävytön mielleyhtymä naurattaa: Miehen röntgenkuvaa katsottu jo miljoonia kertoja

Miehen röntgenkuva sai monet katsomaan otosta kahdesti. Mitä itse näet kuvassa?

Itsensä loukanneen miehen röntgenkuva sai monet TikTok-käyttäjät epäilemään pahinta. Kuvasta uutisoi muun muassa News.com.au. Mitä sinä näet ensivilkaisulla miehen julkaisemalla videolla näkyvässä kuvassa?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Likainen mieleni ajatteli ensin jotain muuta"

Videota on katsottu jo yli 10 miljoonaa kertaa. Moni on kommentoinut nähneensä siinä ensinäkemältä peniksen, josta lähtee koukku, vaikka todellisuudessa kuvassa on tietenkin sormi.

– Likainen mieleni ajatteli ensin jotain muuta, tunnusti yksi videota kommentoineista.

– En pitänyt sitä sormena aluksi, kommentoi eräs.

– Ai, se on sormi, vitsaili toinen. 

– Luojan kiitos, että se on sormi, naureskeli yksi kommentoija.

– Kaikki me ajattelimme samaa asiaa, vai mitä? varmisteli eräs.

Jotkut kommentoijat muistuttivat, ettei peniksessä ole luuta, joten aika pian kuvasta pitäisi hoksata, että siinä on jotain muuta kuin miehen intiimialue.

Videon julkaissut mies ei ole tarkentanut, millaisessa onnettomuudessa hän sormensa satutti, jotta se vaati paranemisprosessin tueksi niin sanotun k-piikin. Sen sijaan hän kuitenkin perusti koukkusormelleen kokonaisen TikTok-tilin, jonka nimesi osuvasti fingerhook1-nimellä, eli sormikoukku1. Mies on jakanut tilillä muun muassa kokemuksiaan kissan ja tyttöystävän rapsuttamisesta koukulla.

Mies myös paljasti eräällä videolla koukun lähteneen lopulta irti sen tarrautuessa miehen treenishortseihin. Hän epäili tapahtuneen tarkoittavan väistämättä myös TikTok-tilinsä sisällön köyhtymistä.

Somessakaan ei kannata uskoa kaikkea, mitä näkee. Näin somekuvia lavastetaan:

Lue myös:

    Uusimmat