Cherri teetätti 15 kauneusleikkausta näyttääkseen Kim Kardashianilta: "Olen aina halunnut olla huomion keskipisteenä"

Tämä nainen haluaa näyttää Kim Kardashianilta 0:29
Videolla näet, miltä Cherri näyttää nyt ja miltä nuorempana!

Eteläkorealaisnainen on teetättänyt 15 kauneusleikkausta näyttääkseen idoliltaan.

Eteläkorealainen Cherri Lee, 28, on vuosia ihaillut realitytähti Kim Kardashania. Niinpä hän päätti, että haluaisi näyttää samalta ja on sen vuoksi kahdeksan vuoden aikana käynyt 15 kauneuskirurgisessa toimenpiteessä. KameraOne haastatteli naista hänen kauneusleikkauksistaan.

Muokannut kehoaan ja kasvojaan 

Ensimmäinen leikkaus Cherrille tehtiin hänen ollessaan 20-vuotias. Tuossa toimenpiteessä hänen silmäluomensa operoitiin.

Myöhemmin hänelle on tehty lisää kauneusleikkauksia, muun muassa kolme brazilian butt lift -leikkausta. Hänen rintojaan on suurennettu kahdesti.

Kasvoihin liittyviä kauneuskirurgisia operaatioita hänelle on tehty useita. Hän on käynyt muun muassa nenäleikkauksessa ja hänen poskipäitään on muokattu.

Toimenpiteet ovat maksaneet hänelle noin 57 000 euroa. Osa-aikaisena englannin opettajana työskentelevä Cherri kertoo, että hänellä on ollut niihin varaa, koska vanhemmat ovat tukeneet häntä.

Cherri pohtii tällä hetkellä, menisikö myöhemmin teetättämään uusia kauneustoimenpiteitä.

Ensimmäinen toimenpide kohotti itsetuntoa

Cherri kertoo, että ennen ensimmäistä kauneusleikkausta vuonna 2014 hän oli käynyt läpi raskaan eron. Silmäluomille tehty operaatio kohotti hänen itsetuntoaan hurjasti ja hän innostui kauneusleikkauksista. 

– Eron jälkeen itsetuntoni oli ihan pohjamudissa. Olin aina haaveillut upeasta Kardashian-ulkonäöstä, johon kuuluu iso takapuoli ja tiimalasivartalo, hän sanoo.

– Ex-poikaystäväni ei halunnut palata yhteen ensimmäisen leikkaukseni jälkeen, mutta joka kerta, kun kävin veitsen alla, näin muutoksen parempaan ja pian jäin koukkuun, hän selittää.

Kauneus tuo etuja

Cherri kertoo huomanneensa, että kauneudesta on hänelle elämässä hyötyä. Hän kertoo hyötyneensä ulkonäöstään esimerkiksi ulkomailla matkaillessaan. 

– Kyllä kauneudesta on etua, hän sanoo.

– Jos olet kaunis nainen ja menet täynnä olevaan ravintolaan, sinulle löytyy pöytä.

Cherri kertoo, että aluksi tutut eivät olleet tunnistaa häntä. Häntä luullaan usein turistiksi.

Joskus hän on kuullut ohikulkijoiden supattavan keskenään, että onko hän Kim Kardashian. Cherri kertoo, että se tuntuu todella suurelta kohteliaisuudelta.

Huomio imartelee

Cherri on imarreltu miehiltään saamasta huomiosta. Hän kertoo saavansa sitä nykyään enemmän kuin ennen.

– Olen aina halunnut olla huomion keskipisteenä. Silloin tunnen olevani seksikäs. Minusta on kivaa, että tuntemattomat kehuvat minua. Ihmiset ovat niin paljon ystävällisempiä, jos olet kaunis.

Joskus Cherri saa kuulla ulkonäöstään negatiivisia kommentteja. Hän kertoo, ettei kadu yhtäkään tekemistään toimenpiteistä.

– Kadun vain sitä, että en ryhtynyt niihin aiemmin.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat