Esikuvana Marilyn Monroe: Serena on törsännyt kymppitonneja ulkonäköönsä – janoaa lisää kauneusleikkauksia

Katso videolta, mitkä ovat Suomen yleisimmät kauneusleikkaukset! 1:30
KATSO MYÖS: Videolla kerrotaan, mitkä ovat Suomen yleisimmät kauneusleikkaukset.

Kalifornialaisnainen on käynyt monta kertaa kirurgin pöydällä saavuttaakseen lempiblondiensa ulkonäön. Rahaa on palanut kymmeniä tuhansia euroja.

Kalifornialainen Serena Smith, 23, kävi ensimmäisen kerran kirurgin operoitavana joulukuussa 2016 ollessaan vasta 18-vuotias. Tuolloin Serena suurennutti rintojaan koosta A kokoon DD, kertoo News.com.au.

Leikkaus vain ruokki innostusta, ja sen jälkeen Serena on muun muassa käynyt nenäleikkauksessa saavuttaakseen täydellisen "Hollywood-nenän". Lisäksi hän käy säännöllisin väliajoin hakemassa täytettä huuliinsa sekä ottamassa Botox-ruiskeita. Ulkonäöllisinä esikuvinaan Serena pitää Marilyn Monroeta, Jayne Mansfieldiä sekä Anna Nicole Smithiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Takapuolileikkauksella kurvikkaampi ulkomuoto

Hiljattain Serena kävi vielä brazilian butt lift -operaatioksi (BBL) kutsutussa takapuolenkohotusleikkauksessa itseään miellyttävin lopputuloksin.

– Olen todella tyytyväinen tuloksiin, minusta siitä tuli mahtava. Kirurgi muutti täysin kehon mittasuhteeni ja antoi minulle kurvikkaamman ulkomuodon, jollaista halusinkin, Serena kertoo News.com.au-sivuston mukaan, mutta muistuttaa kuitenkin turvallisuusriskeistä:

– Pitää olla äärimmäisen varovainen sen suhteen, kenen antaa leikata, koska laitat henkesi hänen käsiinsä, erityisesti BBL:n kaltaisissa leikkauksissa.

Muutama vuosi sitten British Association of Aesthetic Plastic Surgeons -plastiikkakirugijärjestö (BAAPS) varoitti brittikirurgeja tekemästä BBL-leikkauksia kuvaillen niitä riskialttiiksi. Sen mukaan BBL-leikkauksissa on kaikista kosmeettisista operaatioista suurin kuolleisuusaste.

"En koskaan lakkaa käymästä leikkauksissa"

Serena meikittä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Takapuolileikkauksesta toipuminen otti oman, kivuliaan aikansa, mutta Serena uskoo vankasti, että "kauneuden edestä pitää kärsiä". Niinpä nainen on jo suunnitellut seuraavankin leikkauksensa.

– Minun piti tehdä BBL ensin ennen kuin otan extra-suuret implantit [rintoihin], jotta mittasuhteeni olisivat hyvät ja kehoni näyttäisi symmetriseltä, Serena selittää ja jatkaa, ettei halunnut näyttää "ylösalaisin olevalta kolmiolta".

Mikael Renwall kertoo pistoshoitokokemuksistaan. Juttu jatkuu videon alla.

Mitä esteettisiä hoitoja sinulle on tehty Mikael Renwall? 1:08
Mikael Renwall kertoo videolla, mitä osia kasvoistaan hän korjasi pistoshoidoilla neljän vuoden ajan.

Tuleva rintaleikkauskaan ei tule olemaan Serenan viimeinen. Nälkä kasvaa syödessä.

– En koskaan lakkaa käymästä leikkauksissa. Kun saan valmiiksi kaiken, mitä haluaisin tehdä ja olen tyytyväinen, olen kyllä onnellinen ja tyytyväinen, mutta kun alkaa ikääntyä, kyse on ylläpidosta ja nuorekkaan ulkomuodon säilyttämisestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tietyssä iässä mukaan astuu esimerkiksi kasvojenkohotus. Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin leikkausten tuomasta tunteesta.

– Leikkaukset saavat minut tuntemaan oloni voimaantuneeksi. Rakastan sitä, että itsestään voi luoda sen, kenet haluaa, Serena sanoo.

– On äärimmäisen tyydyttävää, kun näen mielikuvani itsestäni muuttuvan todeksi.

"Parannan itseäni jatkuvasti"

Vaikka Serena on tyytyväinen tähänastisiin leikkaustuloksiin, hän uskoo, että parannuksille on varaa.

– Haluan lisää leikkauksia tulevaisuudessa, koska pidän siitä, että parannan itseäni jatkuvasti. Se on sijoitus itseensä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ulkonäöstään nainen saa ristiriitaista palautetta netissä, mutta Serena yrittää olla välittämättä ikävistä kommenteista.

– En satuta ketään valinnoillani. Haluan levittää positiivisuutta Instagram-tililläni ja haluan sen olevan turvallinen paikka faneilleni ja seuraajilleni olla vuorovaikutuksessa kanssani.

– Elämässä ei voi koskaan miellyttää kaikkia, koska kaikki eivät valitse olla iloisia ja positiivisia. Ainoa, mihin voi vaikuttaa, on se, kuinka reagoi asioihin ja kuinka ne näkee.

Katso myös: Kauneusleikkauksia mainostetaan entistä näkyvämmin, mutta lopputulos ei aina miellytä:

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat