Carmen Electra, 40, on tyrmäävä ilmestys – katso kuvat

Aikoinaan Baywatch-sarjan ja Playboy-kuvien kautta julkisuuden valokeilaan noussut häikäisevän kaunis näyttelijä ja malli Carmen Electra muuttuu iän myötä upeammaksi.

Viime vuonna 40 vuotta täyttänyt malli ja näyttelijä Carmen Electra on viime vuosina osoittanut pitävänsä itsestään entistä parempaa huolta. Nelikymppisen Electran hehkuva iho, lyömätön tyylitaju ja aurinkoinen olemus ovat mitä parhain esimerkki siitä, kuinka kypsä 40 vuoden rajapyykin ylittänyt nainen voi hämmästyttää kerta toisensa jälkeen upealla olemuksellaan.

Upea Electra oli valinnut vastikään Hollywoodissa ylleen mustan housupuvun, joka paljasti tyylikkäästi, mutta seksikkäästi hänen kylkensä. Asu paljasti myös hänen decolteensa – tosin hyvin maltillisesti.

Kauniisti toiselle sivulle kammatut hiukset, luonnollisena hehkuva iho ja raikas huulikiilto toimivat pisteenä ii:päällä Electran mustanpuhuvassa tyylissä, johon hän oli valinnut asusteiksi näyttävät tummat korvakorut ja mustat kiiltonahkaiset platform-kengät. Aurinkoinen olemus täydensi tähden tyylin.

Electra seuraa myös trendejä tiukasti, sillä hänen yllään nähty housupuku on esimerkki yhdestä tämän kauden trendikkäimmästä asusta. Kauniisti istuva yläosa ja täydellisesti laskeutuvat lahkeet korostivat näyttävän tähden upean vartalon parhaita puolia – ja vieläpä erityisen muodikkaaseen tapaan.

AVA on myös Twitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja