Carmen Electra: Haluaisin naisten parantavan itseluottamustaan

Vuosia parrasvaloissa työnsä vuoksi viihtynyt malli Carmen Electra toivoo rohkaisevansa naisia parantamaan itseluottamustaan.

Playboyssakin poseerannut malli Carmen Electra, 39, toivoisi naisten hyväksyvän omat puutteensa ja oppivan arvostamaan itseään.

Electra muistuttaa, että kukaan ei ole täydellinen. Myös esimerkiksi mainoskuvissa poseeraavien häikäisevän kauniiden naisten vartaloissa on omat ongelmakohtansa.

– Asia, jonka pyrin viestittämään on se, että jokainen ihminen kokee itsessään jotkin piirteet epämieluisina, oli sitten kyse malleista, elokuvatähdistä tai rocktähdistä, Electra miettii.

Omien vikojen hyväksyminen ja itseluottamuksen rakentaminen on äärimmäisen tärkeää, kun tavoitteena on tyytyväisyys omaan elämään.

Electra itse vakuuttaa olevansa sinut itsensä ja vartalonsa kanssa. Konkarimalli kertoo kokevansa alastonkuvia varten poseeratessaan usein ainulaatuisen vapaudentunteen.

– Aloitin urani poseeraamalla Playboyssa. Vuonna 1996 minut kuvattiin lehteen ensimmäistä kertaa. Alastomana poseeraamisessa on tietynlaista vapautta, Electra kertoo tuntemuksistaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja