Caitlin ostaa lapsilleen supermarketin halpisvaatteita, mutta itselleen kalliita merkkivaatteita – näin hän perustelee ratkaisuaan: "En halua olla se äiti, joka..."

Kanadalaisäiti tilitti Facebokissa, miksi hän ostaa lapsilleen halvempia vaatteita kuin itselleen, kertoo The Sun.

Vancouverilainen kahden lapsen äiti ja somevaikuttaja Caitlin Fladager julkaisi 26. heinäkuuta Facebookissa kirjoituksen, jossa hän puolusti päätöstään ostaa lapsilleen halvempia vaatteita kuin itselleen. 26-vuotias Caitlin oli kirjoittanut tekstin sen jälkeen, kun joku oli moittinut häntä hänen toiminnastaan.

”Kyllä, lasteni vaatteet on pääasiassa hankittu Walmart-supermarketista, kun taas itse ostan vaatteeni muista myymälöistä”.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Ja tiedättekö, mistä se johtuu: minä en jatkuvasti kasva ulos vaatteistani kuten lapseni. En jatkuvasti sotke itseäni ja upouusia vaatteitani ruoalla. En juoksentele ulkona ympäriinsä ja riko uusia vaatteitani. En muuta mieltäni päivittäin siitä, minkä väristä vaatetta en haluakaan enää käyttää. Minä en ole lapsi”, hän selitti.

Ei halua nipottaa lian suhteen

Caitlin kertoi, että hänen lapsensa pitävät sotkusta. Heistä on hauskaa levitellä ruokaa ympäriinsä. 

”Ostan heille halvempia vaatteita, koska en halua olla se äiti, joka huutaa lapsilleen, kun heidän upouudelle paidalleen on pudonnut jäätelöä. Haluan olla se, joka sanoo, että sotkeminen ei ole iso juttu. Haluan olla äiti, joka opettaa lapsilleen, että maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin kalliit, kivannäköiset vaatteet.”

Caitlinin mukaan hänen lapsensa ovat onnellsempia näin, kun heillä on halvempia vaatteita, joiden likaantuminen ei niin haittaa. Niinpä supermarketista ostetut vaatteet ovat hänen mielestään oikein hyvä ratkaisu.

Sanojensa painikkeeksi Caitlin julkaisi kuvan lapsistaan syömässä jäätelöä.

”Kun katson tätä kuvaa, se muistuttaa minua siitä, miksi toimin näin. Sotku, iloiset ilmeet ja jäätelö tekevät minut paljon onnellisemmaksi kuin kuva, jossa heillä olisi yllään sellaiset vaatteet, joita he inhoavat, ja joista he kasvavat ulos hyvin nopeasti”.

Lue myös:

    Uusimmat