Perheenäiti vaihtoi lastenhuoneen järjestystä – turvakamera paljasti pikkutytön hurjan leikin: ”Tajusin tehneeni valtavan virheen!”

Yhdysvaltalaisperheen makuuhuoneeseen asennettu turvakamera tallensi hurjan hetken.

Yllä olevalla videolla on Marylandista kotoisin olevan perheen makuuhuoneesta kuvattua materiaalia, jossa perheen kaksoset leikkivät nukkumaanmenoaikaan makuuhuoneessa. Yhtäkkiä toinen lapsista tarttuu katosta roikkuvaan kattovalaisimeen ja alkaa keinuen pyöriä sen varassa.

– Tajusin tehneeni valtavan virheen työnnettyäni kaksosteni uudet erilliset isojen tyttöjen sängyt lähemmäs toisiaan, siskosten äiti kertoo videon saatetekstissä.

Hän oli kuullut tavanomaista melua lastenhuoneesta ja oli päättänyt tarkistaa turvakameran sovelluksen kautta, mitä huoneessa oikein tapahtui. Kauhukseen hän näki toisen tytöistä, Elisen, keinumassa villisti katosta riippuvasta valaisimesta.

– Lamppu on yksi kohta lisää nopeasti kasvavaan listaan asioista, joita en vain voi enää saada, äiti vitsailee.

Elise ei ehtinyt loukata itseään, mutta kattovalaisin poistettiin välittömästi kaksosten huoneen katosta, jotta tulevilta haavereilta vältyttäisiin.

– Tytöt kyselevät innokkaasti kattovalaisimen perään, mutta en jaksa uskoa heidän tarkoitusperiensä olevan millään lailla käytännöllisiä!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat