Kanadalaisäiti polttaa pilveä lasten mentyä nukkumaan: "Kukaan ei moiti, jos äiti sanoo juovansa viiniä"

Sopiiko kannabis lääkkeeksi? 15:17
Videolla keskustellaan siitä, sopiiko kannabis lääkkeeksi.

Kanadalainen kahden lapsen äiti ja somevaikuttaja Caitlin Fladager kertoo, että pilven poltto tekee hänestä paremman äidin ja vaimon. Naisen mielipiteistä uutisoi muun muassa Yahoo Lifestyle -sivusto.

Kanada laillisti kannabiksen viime vuoden lokakuussa. Vancouverissa asuva Caitlin Fladager on polttanut pilveä yhdeksän kuukautta. Hän hallitsee sillä ahdistustaan. 23-vuotias kahden lapsen äiti ja sosiaalisen median vaikuttaja kertoi ajatuksistaan hiljattain Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Polttaa lasten mentyä nukkumaan

Caitlinin ja hänen miehensä Noahin tytär on 6-vuotias ja poika 4-vuotias. Caitlin polttaa pilveä sen jälkeen, kun lapset ovat menneet nukkumaan.

– Kyllä, minulla on kaksi lasta. Kyllä, poltan pilveä päivittäin, Caitlin kirjoitti ja julkaisi kuvan, jossa hän polttaa kannabissätkää.

– On hassua, miten paljon marihuanaa paheksutaan. Kukaan ei moiti, jos äiti sanoo juovansa viiniä sen jälkeen, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Mutta äiti, joka kertoo polttavansa pilveä, on iso shokki, Caitlin kirjoittaa.

Auttaa olemaan parempi äiti

Caitlin kertoo, että kannabis auttaa häntä olemaan vanhempi.

– En ole koskaan ollut kovin kärsivällinen kahden lapseni kanssa. Pilvi tekee minusta paremman äidin, kun saan hyvät yöunet poltettuani. Herään levänneenä ja mieli selkeämpänä.

Caitlinin mukaan marihuana on myös helpottanut hänen ahdistustaan. Hän on myös saanut lisää painoa oltuaan aiemmin ”vaarallisen alipainoinen”. Hän on korvannut pilvellä masennuslääkityksensä ja liiallisen alkoholin kulutuksensa.

– Marihuana on minun viinilasilliseni. Se on minun kaljatölkkini, se on minun rentoutumishetkeni, Caitlin kirjoitti lopuksi.

– On mahdollista olla hyvä äiti – ja polttaa pilveä.

Avioliittokin voi paremmin

Caitlin kertoo myös avioliittonsa parantuneen pilven polton myötä. Hän on ollut naimisissa miehensä kanssa viisi vuotta.

– Hän on huolissaan ahdistuksestani ja tällaisten Instagram-päivitysten tuomasta negatiivisesta palautteesta. Mutta olen parempi vaimo hänelle nyt, koska olen onnellinen, enkä lähde tappelemaan kuten ennen, Caitlin kirjoittaa.

Jotkut syyttävät huumeriippuvaiseksi

Caitlin päätti avautua, koska toisten lasten vanhemmat olivat kyseenalaistaneet hänen toimintansa.

– Olen avoin kannabiksen käytöstä ja suosittelen sitä niille, jotka valittavat olevansa stressaantuneita. Nuoremmilla vanhemmilla ei yleensä ole tämän asian kanssa ongelmaa, mutta toiset sanovat, että minulla on huumeongelma ja että kannabis on portti on muihin huumeisiin.

Caitlinin päivitys sai nopeasti tuhansia tykkäyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat