Brittimies väittää kaupan syyttäneen häntä myymälävarkaudesta ison peniksen vuoksi – somessa vitsaillaan: "Tämä sama juttu tapahtuu aina minulle"

Brittimies väittää kaupan syyttäneen häntä varkaaksi suuren peniksen takia. Kaupan versio tapahtumista on toisenlainen.

Brittimies väittää, että häntä syytettiin myymälävarkaaksi suuren peniksen vuoksi. Steve Whitehurst, 47, väittää joutuneensa esittelemään intiimiosiaan kaupassa, koska häntä syytettiin varkaaksi.

– Minulla oli tuona päivänä hyvin kireät farkut jalassa ja niissä oli pullistuma, kyllä, mutta ei se ole laitonta. En voi mitään sille, millaiseksi luoja minut loi, mies kommentoi The Sunille.

Syynä 25-senttisen "varustus"?

Steve kertoi haastattelussa omaavansa 25-senttisen "varustuksen". Mies väittää, että kaupan henkilökunta tuli kysymään, mikä hänen housuissaan "pullottaa".

Mies kertoo, että pudotti housunsa myymälähenkilökunnan edessä, mutta joutui silti vartijan saattamana takahuoneeseen. 

Yhtiö kiistää

Ongelmaa ei kuitenkaan välttämättä aiheuttanut Steven miehuus. Kaupan omistava JD Sports -yritys kiistää Steven kuvauksen ja kertoo, että tämä käyttäytyi tilanteessa aggressiivisesti. JD Sportsin mukaan mies käyttäytyi epäilyttävästi ennen kuin henkilökunta lähestyi häntä, eikä Steveä koskaan pyydetty laskemaan housujaan.

Myös muiden asiakkaiden mukaan kaupalla oli "syy epäillä" Steveä.

Joutuivat vitsien kohteeksi

Netissä hupia on kehitetty Steven ja hänen naisystävänsä kuvasta. Pari poseerasi haastattelunsa ohessa erilaisten 25 senttiä esittelevien mittojen kanssa.

– Kuka hitto nämä kuvat otti? Niin kaunista kuvitusta, Crystal Lea ihmettelee Facebookissa.

– Tuo tilanne on ikävä, kaveri! Mutta, vakavasti puhuen, onko heidän pakko pidellä mittanauhaa ja viivotinta, Courtney Ally Holmyard toteaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ah, tämä sama juttu tapahtuu aina minulle"

Myös peniksen koko on saanut vitsinikkarit liikkeelle.

– Ah, tämä sama juttu tapahtuu aina minulle, ne luulevat minun varastavan Pringles-tölkkiä, Tom Kemp heittää.

– Omassani isoin asia on sen valtaisa etäisyys lattiasta, Matt Wharton vitsailee.

– Minua syytettiin kerran 30 metrin puutarhaletkun varastamisesta, minun piti antaa se takaisin, Stephen Thompson kirjoittaa.

– Minua syytetään jatkuvasti siitä, että varastan vaahtosammuttimia housuissani, Theo Barac sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat