Mies yritti suurentaa penistään vaseliinilla – karmiva lopputulos

Urology Case Reports -julkaisussa ilmestynyt tapausraportti osoittaa, ettei penistä kannata yrittää suurentaa vaseliinilla.

Peniksen suurentaminen kotikonstein poikii harvoin toivottuja tuloksia. Kerroimme aiemmin, miten Papua-Uudessa-Guineassa sadat miehet olivat joutuneet sairaalahoitoon sen jälkeen, kun he olivat yrittäneet suurentaa siitintään pistämällä itseensä muun muassa kookosöljyä, vauvaöljyä, ruokaöljyä ja silikonia.

Lääkärien varoituksista huolimatta viesti ei näytä menneen perille. 45-vuotias mies nimittäin sai tee-se-itse peniksen suurennuksesta Fournierin gangreenan, joka on nekrotisoivan faskiitin erityismuoto. Nekrotisoiva faskiitti on harvinainen, mutta hengenvaarallinen pehmytkudostulehdus, joka voi edetessään johtaa kuolioihin.

Vaarallisen tilan sai aikaiseksi vaseliini, jota mies oli pistänyt penikseensä.

Ymmärrettävästi mies esiintyy tapausraportissa nimettömänä. Hänen kerrotaan asuvan saarella Tyynellämerellä.

Tee-se-itse peniksen suurennus johti lukuisiin leikkauksiin

Kuumeinen mies hakeutui lääkärin pakeille, kun hänen siittimensä varsi oli alkanut näyttää pahasti epämuodostuneelta, jopa mädäntyneeltä. Lisäksi turvonnut penis kutisi, oli kipeä ja vuoti verta.

Kaksi vuotta aiemmin mies oli pistänyt peniksen varteensa vaseliinia kasvattaakseen elimen kokoa. Mies kielsi lääkäreille tehneensä samaa operaatiota toisten tai lähiaikoina.

Lääkärin diagnosoivat miehellä Fournierin gangreenan, miehen genitaalialueilla ilmenevän kuolioituvan bakteeritulehduksen. Graafiset kuvat tulehduksen vaikutuksesta penikseen löytyvät tapausraportista.

Leikkauksessa lääkärit löysivät peniksen varresta suuria määriä vaseliinia, jotka poistettiin. Seuraavana päivänä miehen elimistöstä poistettiin kuollutta ja vahingoittunutta kudosta lähinnä kivespusseista.

Kymmenen päivää lääkärin vastaanotolle tulemisen jälkeen miehen verenkierto elimiin ja kudoksiin oli palautunut normaaliksi ja hänen kuumeensa oli laskenut. Seuraavaksi plastiikkakirurgit suorittivat leikkauksen, jossa tehtiin useita ihonsiirtoja penikseen ja kivespussiin.

Kuukauden kuluttua mies kotiutettiin sairaalasta.

Älä pidennä penistä kotona

Penistä ei tule yrittää suurentaa kotona, vaikka esimerkiksi sosiaalisesta mediasta löytyy lukuisia vinkkejä siittimen koon omatoimiseen kasvattamiseen. Täysin toimivaa ja turvallista tapaa normaalikokoisen peniksen kasvattamiseen ei juurikaan ole.

Lue myös:

    Uusimmat