Bradley Cooper muisteli kokemaansa kauhunhetkeä – tuntematon henkilö uhkasi puukolla metrossa: "Ajattelin, että hän haluaa yhteiskuvan"

Cooper onnistui pakenemaan hyökkääjäänsä juoksemalla.

Hollywoodin menestyneimpiin näyttelijöihin kuuluva Bradley Cooper paljasti Dax Shepardin isännöimässä podcastissa kokeneensa kauhunhetkiä metrossa kaksi vuotta sitten, kun hän joutui puukkohyökkäyksen uhriksi. 

Pelottava kohtaaminen tapahtui New Yorkissa, kun Cooper oli matkalla hakemaan tytärtään Leaa päivähoidosta.

– Huomasin, että olin pitänyt kaupunkia aivan liian tuttavallisena. Suojamuurini oli alhaalla, Cooper muisteli.

– Tunsin, että joku lähestyi minua ja ajattelin, että hän haluaa ottaa kuvan kanssani.

Käännyttyään Cooper huomasi kuitenkin tuntemattoman henkilön kädessä olleen puukon. Näyttelijällä oli ollut kuulokkeet korvillaan, joten hän ei ollut kuullut ulkopuolisia ääniä.

– Lähdin juoksemaan karkuun, hyppäsin kääntöportin yli, piilouduin metron sisäänkäynnin lähistölle ja otin puhelimeni esiin, Cooper jatkoi.

Cooper otti salakuvia hyökkääjästä, jonka jälkeen hän etsi ja raportoi tilanteen lähimmälle poliisipartiolle. Sen jälkeen hän palasi metroon hakeakseen tyttärensä. Tarina sai siis onnellisen lopun.

Cooper yhdistettiin pari vuotta sitten romanttisesti muusikko Lady Gagaan. Cooper ja Gaga tähdittivät yhdessä A Star is Born -elokuvaa ja esittivät Oscar-juhlissa sen tunnuskappaleen Shallow. Esitys oli niin intiimi ja täynnä tunnetta, että se sai automaattisesti romanssihuhut liikkeelle.

Cooper oli Oscar-esityksen aikaan yhdessä nykyisen eksänsä, malli Irina Shaykin kanssa. Shaykin antoi gaalassa Cooperin ja Gagan esitykselle aplodit seisaaltaan.

Pariskunta kuitenkin erosi vuonna 2019, joka lisäsi entisestään fanien epäilyjä romanttisesta suhteesta Gagan kanssa. Viime aikaisten huhujen mukaan Cooper ja Shayk olisivat jälleen lämmitelleet välejään. Ex-pari on bongattu muun muassa kävelemässä käsikädessä New Yorkissa.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat