Bradley Cooper kommentoi vihdoin romanssihuhuja Lady Gagaan – "Se on se räjähtävä hetki"

Lady Gaga puhui hänen ja Bradley Cooperin Oscar-esiintymisestä 1:17
Myös Lady Gaga on kommentoinut hänen ja Bradley Cooperin esitystä.

Bradley Cooper ja Lady Gaga esiintyivät vuoden 2019 Oscar-gaalassa sangen romanttisesti, mikä sai romanssihuhut liikkeelle.

Näyttelijöiden Bradley Cooper ja Lady Gaga välille uumoiltiin jotain muutakin kuin ystävyyttä, viimeistään vuoden 2019 Oscar-gaalan jälkeen.

Cooper ja Gaga tähdittivät yhdessä A Star is Born -elokuvaa ja esittivät Oscar-juhlissa sen tunnuskappaleen Shallow. Esitys oli niin intiimi ja täynnä tunnetta, että se sai automaattisesti romanssihuhut liikkeelle.

Näytteleminen helpotti lavapelkoa

Cooper kertoo nyt tuoreessa Hollywood Reporterin haastattelussa, että he olivat Gagan kanssa päättäneet esittää kappaleen kuin kohtauksena elokuvasta, koska se vähentäisi Cooperin pelkoa julkisesti laulamisesta.

– Henkilökohtaisesta näkökylmasta se lievitti ahdistuksen tasoani, Cooper kertoo.

Miehen mukaan roolihahmot ikään kuin rakastuvat elokuvassa juuri kyseisen kohtauksen aikana.

– Se on se räjähtävä hetki joka sattuu tapahtumaan heille lavalla tuhansien ihmisten edessä – se olisi ollut niin outoa, jos olisimme kummatkin istuneet jakkaroilla kasvot yleisöön päin, Cooper selittää.

Cooper oli Oscar-esityksen aikaan yhdessä nykyisen eksänsä, malli Irina Shaykin kanssa. Shaikin antoi gaalassa Cooperin ja Gagan esitykselle aplodit seisaaltaan.

Vuonna 2019 eronneella pariskunnalla on yhteinen 4-vuotias tytär ja viime aikaisten huhujen mukaan Cooper ja Shayk olisivat jälleen lämmitelleet välejään. Ex-pari on bongattu muun muassa kävelemässä käsikädessä New Yorkissa.

Lue myös:

    Uusimmat