Brad Pitt kiittää raitistumisestaan tuttua näyttelijää: "Hän on mahtava ihminen"

Vuosikymmenien ajan Hollywoodin kirkkaimpiin tähtiin kuulunut Brad Pitt on iloinen raitistumisestaan.

People-lehden mukaan elokuvaohjaanakin debytoinut näyttelijä Bradley Cooper ojensi New Yorkissa pidetyssä National Board of Review -palkintogaalassa Brad Pittille palkinnon vuoden parhaasta miessivuosasta. Pitt näytteli stunttinäyttelijää Quentin Tarantinon elokuvassa Once Upon a Time... in Hollywood.

Gaalassa Pitt kehui ystäväänsä yleisölle estoitta.

– Bradley laittoi juuri tyttärensä nukkumaan ja kiirehdi sen jälkeen tänne. Hän on mahtava ihminen. Raitistuin hänen ansiostaan. Raitistumisen jälkeen elämäni on päivä päivältä muuttunut paremmaksi.

Näyttelijätähti on puhunut aiemmin avoimesti elämästään Angelina Joliesta eroamisen jälkeen. Omat lapset ja raitistuminen ovat tuoneet iloa Pittin elämään.

– Elämässä on edelleen paljon kauniita asioita ja yllin kyllin rakkautta. Ja rakkautta on paljon myös annettavaksi asti. Kaikki on hyvin, se on vain elämää, Pitt on todennut.

Eron jälkeen myös terapiassa käynyt Pitt palkittiin roolistaan myös Golden Globe -gaalassa. Pitt vaikutti gaalassa hyvinvoivalta. Vaikka Oscar-ehdokkuuksia ei ole vielä julkaistukaan, niin on hyvin todennäköistä, että näyttelijä saa myös Oscar-ehdokuudeen roolistaan Cliff Boothina.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja