Blake Lively paljasti kikkansa nopeaan painonpudotukseen – karsi muutaman ruoka-aineen

Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Blake Lively paljasti radiohaastattelussa keinonsa pudottaa painoa roolia varten.

Gossip Girl -sarjasta tunnetuksi tullut Blake Lively odottaa toista lastaan näyttelijäkollega Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2012, ja heillä on ennestään puolentoista vuoden ikäinen tytär James.

Lively alkoi kuvata uusinta elokuvaansa The Shallows vain noin kahdeksan kuukautta ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen. 

Upeassa kunnossa elokuvassa oleva näyttelijätär on tosin myöntänyt, ettei hänen itsensä mielestä ole normaalia, että kahdeksan kuukautta sitten synnyttänyt nainen näyttää siltä, millaisena hänet nähdään elokuvassa.

Valmistautuessaan elokuvan kuvauksiin Livelyn onnistui tietyillä konsteilla päästä uskomattomaan kuntoon lyhyessä ajassa. 

– En syönyt ollenkaan gluteiinia tai soijaa, hän kertoi radioshowssa.

– Voisi ajatella, että ne on helppo karsia ruokavaliosta, mutta oikeastaan soijaa on lähes kaikessa, jopa luomuruoassa. Kun poistat soijan, et enää syö prosessoitua ruokaa, Lively sanoo.

Karsiminen ei ollut näyttelijättären mukaan kovin hankalaa, ja hän onnistui jopa säilyttämään joitain lempiherkkujaan ruokavaliossa.

– Sain silti syödä sokeria. Kohtuullisuus on tärkeintä, näyttelijätär muistuttaa.

Tarkan dieetin lisäksi Lively luonnollisesti treenasi hyvin tarkan suunnitelman mukaan.

– En ole eläissäni ollut niin hyvässä kunnossa kuin tuolloin, Lively myöntää.

Lähde: EOnline

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja