Blake Lively näytteli pelkissä bikineissä pian vauvan syntymän jälkeen – avautuu epävarmuudesta

Gossip Girls -tähti kertoo epävarmuuden kokemuksistaan.

Blake Lively tähdittää syyskuussa Suomen teattereihin saapuvaa The Shallows -elokuvaa. Valkohain ja merihädän ympärille kietoutuneessa jännitystrillerissä nainen esiintyy pääsääntöisesti pelkissä bikineissä.

Elokuvan kuvaukset alkoivat vain kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt ensimmäisen lapsensa Jamesin.

– Siinä on oma kamppailunsa, että tekee elokuvan bikineissä vain kahdeksan kuukautta synnytyksen jälkeen. Siihen liittyy oma epävarmuuden ja turhamaisuuden taso, hän kuvaili Australian Herald Sunille.

– Ei halua olla se ihminen lehdessä, jonka kohdalla kaikki sanovat ”yh, katsokaa häntä”, vaan mielummin se jonka kohdalla sanotaa ”vau, katsokaa häntä”, hän selittää.

Hän pohti myös, että raskaana olevat naiset joutuvat kohtaamaan ennakkoluuloja.

– On sääli, koska kenenkään ei pitäisi kuulla negatiivistä ”yh” äännähdystä sen jälkeen, kun hän on saanut vauvan.

– Kehosi on kaunis. Et voisi kävellä Victoria’s Secretin mallina, mutta se on kaunis täysin toisenlaisella ja käsittämättömällä tavalla ja toivon, että minulla olisi rohkeutta edustaa naisia sellaisina, kuin miltä he oikeasti näyttävät.

Livelyn bikinikunto vaati naiselta ponnistelua. Hän noudatti tiukkaa dieettiä päästäkseen kuntoon. Ponnistelu kannatti, sillä nainen näyttää elokuvassa upealta.

Mutta edes Lively ei näytä joka päivä samalta kuin valkokankaalla bikineissään.

– En näytä samalta oikeassa elämässä. Tuo ei ole minä. Tuo oli kahdeksan viikon jakso elämässäni. Olen onnekas, että minulla on mahtava traineri, Guy Saladino, joka potki minua persauksille.

Sen lisäksi, että roolia varten valmistautuminen vaati työskentelyä, myös roolityön tekeminen oli ponnistelua.

– Elokuvassa oli yhtä paljon liikkumista kuin näyttelijäntyötä, koska kuvauksiin ei palkattu stunttia minulle ennen kuin kuvausten kahdella viimeisellä viikolla. Joten tein paljon hulluja stuntteja veden alla.

Lively on naimisissa näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa ja pari odottaa parhaillaan toista lastaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat