Blake Lively loukkaantui kuvauksissa – veri vuosi, happi meinasi loppua

Blake Lively loukkaantui kauhuelokuva The Shallowsin kuvauksissa.

Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Blake Lively tähdittää kauhutrilleri The Shallowsia.

Elokuvan kuvauksissa nainen osoitti olevansa työllensä omistautunut, sillä hän loukkaantui kuvausten aikana tehdessään tosissaan haastavaa kohtausta.

Lively nimittäin vuodatti verta elokuvan puolesta. Tähti paljasti News Australian haastattelussa, että yhdessä elokuvan kohtauksessa nähtävä verinen nenä ei ole meikkitaiteilijoiden työn tulosta, vaan veri on naisen omaa.

– Rikoin nenäni poijuun, joten elokuvassa nähtävä verinen nenä on ihan oikea, näyttelijä paljastaa.

Näyttelijän itsensä kurittaminen ei kuitenkaan jäänyt ainoastaan rikkoutuneeseen nenään. Elokuva kertoo merihätään jääneestä naisesta, joka yrittää selvitä valtavan valkohain hyökkäyksistä hengissä. Kuvauksissa Lively kertoo joutuneensa käymään läpi todellisia paniikinhetkiä.

Yhdessä kohtauksessa Livelyn hahmo painuu hain painon alla veteen ja näyttelijän tehtävä oli pyristellä ja huutaa veden alla.

– Oli hetkiä jolloin minulla ei ollut mitään tapaa kommunikoida, että olen hoitanut näyttelemisen, nyt minulta loppuu happi.

Lively odottaa parhaillaan toista lasta yhdessä aviomiehensä Ryan Reynoldsin kanssa. Parilla on entuudestaan yksi lapsi, James, joka on puolitoistavuotias. Tähti paljasti, että pari haluaa saada lisää lapsia, ja että heillä riittää rakkautta myös muiden ihmisten lapsille.

– Jos lapsenne ovat meidän lähellämme, he eivät ole turvassa. Me yritämme ottaa heidät, kidnapata heidät ja saada heidät jäämään yökylään ikuisiksi ajoiksi, Lively vitsaili.

Pari tapasi vuonna 2010 Green Lantern -elokuvan kuvauksissa. He avioituivat kahta vuotta myöhemmin.

The Shallows tuli Yhdysvalloissa ensi-iltaan heinäkuussa. Suomessa elokuva saa ensi-iltansa 30. syyskuuta.

Lähde: Inquisitr

Lue myös:

    Uusimmat