Mainos

Axl Smithin tuomio julki – ehdollista vankeutta ja jättikorvaukset

2:01

Axl Smithin tuomio julkaistiin tiistaina 28. helmikuuta. 

Juontaja Axl Smith tuomittiin 28. helmikuuta 2017 vuodeksi ja 2 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

Lisäksi Caro Axel Smith on velvoitettu maksamaan asianomistajille vahingonkorvauksia kärsimyksestä, tilapäisestä psyykkisestä haitasta, työansionmenetyksistä sekä sairaanhoito- ja muista kuluista yhteensä noin 100 000 euroa sekä korvaamaan lisäksi yhteismäärältään yli 50 000 euroon nousevat asianomistajien oikeudenkäyntikulut.

Käräjäoikeus hylkäsi kolme Smithiin kohdistettua syytettä. Niissä on ollut kysymys tilanteista, joissa videoita ei ole löydetty, vaan syyte on nostettu asianosaisten esitutkinnassa antamien kertomusten perusteella. Riittävää näyttöä asianomistajien kuvatuksi tulemisesta ei tältä osin ole kertynyt.

Tuomituissa teoissa on ollut uhreina yhteensä 29 nuorta naista, joita Smith on kuvannut salaa ollessaan näiden kanssa seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Smith kertoi maaliskuussa 2016 joutuneensa poliisikuulusteluun. Videolla hän kertoi, että häntä syytetään salakatselusta.

Lopputulema syytteiden osalta oli, että Smithiä syytettiin 33 salakatselusta, neljästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.

Smithin oikeuskäsittely päättyi 20.2.2017. Kihlakunnansyyttäjä Yrjö Reenilä vaati Smithille 1 vuoden ja 6 kuukauden ehdollista vankeutta sekä 100 päiväsakkoa. Asianomistajat olivat vaatineet mieheltä yhteensä noin 171 600 euroa korvauksia.


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja