Aviomies kyllästyi vaimonsa sotkuihin – teippasi kunnon tylytyksen kylpyhuoneen peiliin: "Jos en rakastaisi sinua näin paljon..."

Mies päätti pistää sotkujaan levittelevän vaimonsa kuriin kirjallisen ohjeistuksen avulla.

Suuret ongelmat voivat stressata mitä tahansa liittoa, mutta myös päivästä toiseen jatkuvat pienemmän kokoluokan ongelmat tuovat omat vaikeutensa päivittäiseen elämään.

Jos avioparilla on keskenään varsin erilaiset näkemykset kodin siisteyden tärkeydestä, voivat näkemyserot käydä rasittamaan etenkin suhteen siistimpää osapuolta.

Eräs aviomies sai vaimonsa vessakäyttäytymisestä tarpeekseen, kun vaimo ei lupauksistaan huolimatta kyennyt siivoamaan jälkiään. Niinpä mies teippasi kylpyhuoneen peiliin ohjeet sottapyttypuolisolleen.

"Rakkaalle Rosielleni..."

ABC Brisbanen jakama kuva paljastaa, kuinka perusteellisesti mies todella selvitti vaimolleen, mikä tämän käytöksessä mättää.

"Rakkaalle Rosielleni", mies aloittaa ohjeistuksensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kulta, muistatko, kun 20 päivää sitten sanoit, että 'kulta, tiedän, että kylpyhuonetapani todella ärsyttävät sinua, mutta aion muuttua tänä vuonna, minä lupaan!'. Valitettavasti, paljonkaan ei ole muuttunut", mies kirjoittaa viestissään.

Mies kertoo, että lupauksen jälkeen tilanne on itse asiassa jopa pahentunut siihen pisteeseen, että puolisonsa toimien tai toimettomuuden vuoksi mies kärsii nyt ahdistuksesta kylpyhuoneen yllätysten vuoksi.

"Kuinka hiton vaikeaa voi olla...?"

Mies ihmettelee, miten on mahdollista, että vaikka pariskunnalla on kylpyhuoneessaan omat lavuaarinsa, ja vaimolla on laatikoita neljä, ja miehellä vain yksi, vaimon tavarat ovat levittäytyneet miehenkin alueelle.

Niinpä mies nostaa muutaman tärkeän seikan esiin, ja toivoo vaimonsa kiinnittävän näihin huomiota.

"Hammastahna:  Kuinka hiton vaikeaa voi olla laittaa korkki takaisin kiinni tuubiin, jotta kun seuraava ihminen (esimerkiksi minä) tulee käyttämään sitä, se ei ole kuiva ja hyytynyt kuin eläinraato?? Jos en rakastaisi sinua ihan näin paljon, minua voisi houkutella hammastahnan sabotoiminen jollain vieraalla aineella (mielikuvituksesi on rajana) antaakseni sinulle opetuksen", mies tylyttää.

Mies myös ihmettelee, miksi hänen hiusvahapurkissaan on aina jälkiä vaimosta.

"Tämä on miesten hiustuote (enkä välitä hittojakaan poliittisesta korrektiudesta, se on hitto miesten hiustuote), silti löydän aina tassunjälkesi sen sisältä, enkä kantta mistään..."

Lisäksi mies toivoo, että Rosie käyttäisi omaa deodoranttiaan, ja ripustaisi pyyhkeet tarkoitusta varten asetettuihin koukkuihin.

"Ne kuuluvat koukkuihin, eivät lattialle!"

"Uskotko jonkin sortin kylpyhuoneen roskiskeijuun?"

Hartaana toiveena mies esittää myös sen, että nainen ei lainaisi miehensä partateriä, sillä miehen isoisäkin on aikanaan jo opettanut, ettei teriä lainailla edes miesten kesken.

Myös kylpyhuoneen roskiksen tyhjennyksestä miehellä on sanansa sanottavana.

"Kerro minulle, uskotko jonkin sortin kylpyhuoneen roskiskeijuun? Olemme olleet yhdessä 8 vuotta = 416 viikkoa, ja minä olen tyhjentänyt roskiksen kerran viikkoon = 416 kertaa", mies laskeskelee ja toteaa samaan syssyyn, että vaimo on tehnyt saman nolla kertaa.

Toivelistansa lopuksi mies kehottaa vaimoa harjoittelemaan myös wc-pöntön vetämistä.

"Rakastan sinua hyvin paljon – ole kiltti ja muuta kylpyhuonekäyttäytymistäsi", mies päättää viestinsä.

***

2:14

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja