Mies julkaisi hauskan kuvan – paljasti vaimonsa ällöttävän salaisuuden

Miehen julkaisema hupaisa kuva vaimonsa väkivalloin kohdellusta hammastahnatuubista herättää hilpeyttä.

Reddit-käyttäjä jimmyg4life julkaisi kuvan Imgur-kuvapalvelussa kahdesta hammastahnatuubista: omastaan ja vaimonsa tuubista. Tuubeissa on selkeä ero. Toista on selkeästi puristettu oikeaoppisesti, toinen on sotkuinen, rutussa ja suoraan sanottuna hieman ällöttävä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies kirjoitti kuvan yhteyteen paljon puhuvat sanat: "Minulla on syyni, joiden vuoksi vaimoni saa luvan käyttää omaa tuubiaan."

Luonnollisestikaan vaimon hammastahnatuubiinsa kohdistama väkivalta ei ole hyväksyttävää. Jos pariskunta todella käyttäisi samaa tuubia, voisi se luultavasti johtaa jopa eroon. Syynä sovittamattomat hammastahnaan liittyvät erimielisyydet?

Ainakin muut Reddit-käyttäjät olivat miehen kanssa samoilla linjoilla. Jotkut kutsuivat vaimoa jopa hirviöksi ja turmeltuneeksi. Kommentoijat innostuivat myös jakamaan omia kauhutarinoita parisuhteistaan.

"Tein samoin, mutta aina hän päätyy käyttämään minun tuubiani, joten joudun ostamaan hammastahnaa, joka pysyy pystyssä/ei tule puristettavassa tuubissa. Hän on eläin, hitto vie", kertoi Reddit-käyttäjä joan_wilder omasta kumppanistaan.

"Minun kumppanini ja osa lapsistamme ovat juuri tällaisia, mutta kaiken kanssa. Olipa ruokapakkaus, jonka he avaavat, mikä hyvänsä, se näyttää siltä kuin sen kimppuun olisi hyökännyt villieläin. Muropaketit, sipsipussit, maitopurkit... "Yrititkö jyrsiä sen auki?" Heidät pitäisi lähettää metsään asumaan", kommentoi puolestaan Fikis-niminen käyttäjä tukalaa tilannetta omassa perheessään.

"Minun vaimoni ottaa pois likaiset sukkansa sängyssä ja jättää ne peiton alle. Sitten hän unohtaa ne sinne ja petaa sängyn, joten kun menemme peiton alle seuraavana iltana, sieltä löytyy likaisia sukkia. Minäkin menin naimisiin hirviön kanssa", paljastaa käyttäjä BrokenRatingScheme.

Lähde: Someecards


2:02

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja