Mainos

Aviomiehen koskettava avautuminen vaimonsa kuudennesta keskenmenosta: "Et voi koskaan tietää"

Isä julkaisi koskettavan päivityksen ajatuksista, joita sydäntäsärkevän uutisen kuuleminen jälleen kerran herätti. Mies ja hänen vaimonsa joutuivat käymään läpi raskaan menetyksen – jo kuudennen kerran.

The Dad Network -sivustolle kirjoittava Al julkaisi viime viikon lopulla kauniin mustavalkoisen kuvan vaimostaan Jenistä ja heidän esikoispojastaan Tedistä nukkumassa peiton alla toisiinsa painautuneina. Isä haluaa kuvallaan muistuttaa ihmisiä siitä, ettet koskaan voi tietää, mitä kaikkea ympärilläsi olevat ihmiset käyvät läpi. 

Kuva on otettu päivänä, jolloin hänen vaimonsa halusi välttämättä viettää päivän yhdessä poikansa kanssa miehen vastusteluista huolimatta. Vaikka mies oli kehottanut vaimoaan viettämään aamun kotona ja lepäämään, Jen ei totellut, vaan halusi mennä pojan kanssa kerhoon ja lounaalle. Aivan kuten muutkin äidit.

Tämän päivän aikana tapahtui kuitenkin jotain, joka mursi vanhempien sydämen – jälleen kerran. 

– Kun he palasivat kotiin, molemmat nukahtivat toistensa käsivarsille. Jen oli ollut hereillä koko yön ja tarvitsi kipulääkettä, kuumavesipullon ja muuta sellaista, Ted heräsi neljä tai viisi kertaa yössä, mies kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ted menetti jälleen pikkuveljensä, vanhemmat kuopuksensa.

Hymyn takana voi olla kipua ja kärsimystä

Isä kertoo ajatuksen kerhopäivästä iskeneen häneen kunnolla. Hänen vaimonsa oli satojen ihmisten ympäröimänä, ja kaikki käyttäytyivät, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

– Kukaan ei tiennyt hänen saavan keskenmenoa, juuri silloin, juuri siellä. Kukaan ei tiennyt, että hänellä oli kipuja, tai että hänen sydämensä särkyi. Huone oli täynnä äitejä ja isiä, ja hän oli vain yksi äiti pitämässä hauskaa poikansa kanssa, mies selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä osoittaa Alin mukaan vain sen, ettet voi koskaan tietää, mitä ympärilläsi olevat ihmiset käyvät läpi. Henkilö, joka istuu vieressäsi junassa, leikkipuistossa oleva vanhempi tai äiti kerhossa.

– Heillä saattaa olla rankkaa, he saattavat kärsiä, olla sairaita tai kokea kipua. He saattavat kamppailla asioiden kanssa. Silti he maalaavat kasvoilleen hymyn ja kohtaavat maailman, Ali muistuttaa.

Mies toivoo tämän tekstin toimivan muistutuksena siitä, miksi jokaista ympärillä olevaa ihmistä kohtaan tulisi osoittaa ystävällisyyttä.

– Et voi koskaan tietää, mitä muut käyvät läpi.

Lähde: Goodtoknow

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.