Arsenal hankki Belgian maajoukkuemiehen – yli 20 miljoonaa pöytään

Jalkapallon Englannin Valioliigan kärjessä porskuttava Arsenal on hankkinut Belgian maajoukkuepelaajan Leandro Trossardin Brightonista. Laitapelaajana viihtyvän Trossardin, 28, siirtosumma on BBC:n mukaan 21 miljoonaa puntaa (noin 24 miljoonaa euroa), ja summa saattaa kasvaa erilaisten lisien myötä.

Arsenal julkisti Trossardin siirron kotisivuillaan, muttei kertonut sopimuksen tarkkaa kestoa. BBC:n mukaan sopimus ulottuu vuoteen 2027 ja siinä on optio lisävuodesta.

Trossard on pelannut Belgian miesten maajoukkueessa 24 ottelua. Hän oli mukana Belgian joukkueessa vuoden 2021 EM-turnauksessa ja viime kesän MM-kisoissa. Trossard on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa seitsemän maalia.

West Ham puolestaan ilmoitti hankkineensa kokeneen hyökkääjä Danny Ingsin, 30, Aston Villasta. Kauppasumman on arvioitu olevan 15 miljoonaa puntaa eli noin 17 miljoonaa euroa. Ingsin sopimus ulottuu kesään 2025.

Englannin miesten maajoukkueessa kolme ottelua pelannut Ings teki kaudella 2019–2020 Southamptonille peräti 22 liigamaalia. Tällä kaudella Ings on viimeistellyt Valioliigassa kuudesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja