Alakoulu hämmensi seurustelukiellollaan – kirjeessä todettiin, että oppilailla olisi kaksi päivää aikaa päättää parisuhteensa

Yhdysvaltain Indianassa Riversiden alakoulun oppilaiden vanhemmat saivat koululta kirjeen, jossa todettiin, että kaikilla viidesluokkalaisilla olisi kaksi päivää aikaa lopettaa seurustelusuhteensa. Pian viranomaiset kuitenkin lähettivät kirjeen, jossa kerrottiin, että ketään ei pakoteta lopettamaan suhdetta.

Kirjeessä kerrottiin, että opettajat aikoivat kieltää seurustelun kokonaan, koska he halusivat olla ”särkyneitä sydämiä vastaan”.

NZ Heraldin tietojen mukaan koulun rehtori tai paikalliset viranomaiset eivät olleet tarkistaneet kirjettä.

Greater Clarkin koulupiirin virkailija Erin Bojorquez vahvistaa Yahoo Lifestyle US -sivustolle, että viestinvaihto vanhempien ja opettajien välillä on yleistä. Opettajat lähettelevät vanhemmille ja huoltajille viestejä päivittäin.

Tässä viestissä kuitenkin ammuttiin hieman yli. Virkailijan mukaan seurustelumattomuuslinjaa ei voi noin vain pakottaa.

Vanhemmat eivät pitäneet kiellosta

Oppilaan äiti Briana Bower kertoo, että hänen poikansa on ollut ”tyttöystävänsä” kanssa yhdessä viime vuodesta lähtien. Suhde ei ole romanttinen, mutta se on lujaa ystävyyttä ja he puhuvat joka päivä.

– He pelkäävät sydänsuruja, mutta mitä tehdään erosta johtuvan ahdistuksen kanssa? hän kysyi Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tyttö ei ole vain hänen tyttöystävänsä, vaan myös hänen paras ystävänsä.

Bowerin mielestä vanhempien pitäisi saada päättää, milloin lapsi alkaa seurustella.

Lopulta seurustelukielto kumottiin yhtä nopeasti kuin se annettiinkin. Paikalliset kouluasioita hoitavat viranomaiset lähettivät vanhemmille parin päivän kuluttua kirjeen, jossa kerrottiin, että ketään ei pakoteta lopettamaan seurustelua. Opettajien viesti oli "ilmaistu väärin", ja he olivat vain halunneet suojella oppilaiden tunteita.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat