Älä sorru tavalliseen levitysvirheeseen: Näin peität tummat silmänaluset ja saat silmät näyttämään suuremmilta

Näin peität tummat silmänaluset.

Vaikka tummista silmänalusista on tullut jo jonkinlainen trendi, moni pistäisi ne mieluummiin piiloon. Tummat silmänaluset saa toki helposti peittoon peitevoiteen avulla, mutta levitätkö sitä sittenkään oikein? 

Meikkivinkkejä TikTok-tilillään jakava LilXxtra-nimimerkkiä käyttävä kauneusvaikuttaja keräsi tuhansia katselukertoja videollaan, jolla esitteli, kuinka peitevoidetta ei kannata levittää, kertoo Metro.

176 000 seuraajaa sometilillään omaava puolalais-kanadalainen meikkitaiteilija kertoo videolla myös, kuinka peitevoiteella saa oikeasti niin tummat silmänaluset piiloon kuin silmistä suuremman näköiset ja katseesta avaramman.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Lakkaa levittämästä peitevoidetta tällä tavoin"

Videolla nainen esittelee siis kaksi tapaa: oikean ja väärän. Toisen silmänsä alle hän on levittänyt peitevoidetta kauttaaltaan ja muistuttaa: "Lakkaa levittämästä peitevoidetta tällä tavoin."

Toisen silmänsä alle nainen on sipaissut peitevoidetta silmän sisäkulmasta pystysuoraan alaspäin sekä silmän ulkonurkkaan. "Ala levittää peitevoidetta näin", nainen kannustaa.

Kun hän levittää peitevoidetta sormillaan, syy naisen neuvoihin alkaa selkiytyä. 

"Saa silmän näyttämään paljon pienemmältä"

Nainen huomauttaa, että kun peitevoideen tasoittaa iholle "väärällä", mutta monien suosimalla tavalla, se luo ikään kuin tummat silmänaluset käänteisenä.

– Se tarkoittaa, että se saa osan silmästä näyttämään siltä kuin se työntyisi esiin ja saa silmän näyttämään paljon pienemmältä, nainen selittää.

Tällä tavoin levitettynä meikkiä näyttää olevan liikaa ja vaalea voide vain korostaa silmänalusia peittämisen sijaan.

Sen sijaan "oikealla" tavalla levittämällä peitevoide sulautuu meikkivoiteeseen ja saa silmän näyttämään suuremmalta ja katseen pirteämmältä. Lopputulos on luonnollisempi.

Videota on katsottu yli 15 000 kertaa.

Levitä peitevoide näin ja vältä paakkuuntuminen

Toisella videollaan nainen antaa täsmävinkkejä peitevoideen levitykseen. Hän taputtelee paperilla ylimääräiset voiteet pois levityksen jälkeen ja tupsuttelee vielä kostutetulla Beauty Blender -meikkisienellä peitevoiteen nätisti paikoilleen. Näin peitevoide ei paakkuunnu rumasti.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tummista silmänalusista tuli yksi vuoden 2021 yllättävimmistä trendeistä:

Vuoden 2021 oudoin kauneustrendi: kauneusgurut meikkaavat itselleen tummat silmänaluset 2:58

Lue myös:

    Uusimmat