Nerokas eyeliner-kikka ällistyttää somessa: "Miksi en koskaan ole tullut ajatelleeksi tätä?"

Naisen meikkikikan ei pitäisi ällistyttää enää näin vuonna 2021.

Monelle sen täydellisen siipirajauksen tekeminen yläluomelle on haastavin vaihe kasvomeikissä. Näyttävässä cat eye -meikissä moni asia voi mennä pieleen: käsi voi täristä tai rajauksista on vaikea tehdä tismalleen samanlaiset kumpaankin silmään.

Eräs TikTok-käyttäjä on kuitenkin nyt jakanut kikan, jolla tumpeloinkin meikkaaja onnistuu loihtimaan itselleen täydelliset rajaukset, kertoo Mirror.

Imogen Thorpen vinkki on kaikessa yksinkertaisuudessaan suorastaan nerokas.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Imogen paljastaa käyttävänsä älypuhelintaan apuna rajauksen tekemisessä. Puhelimesta ei tarvitse kuin valita vaikkapa Instagramin, Snapchatin tai TikTokin filtteri, joka saa käyttäjänsä näyttämään täysin meikatulta. Filtteriä käytetään ikään kuin sapluunana, jonka avulla rajaus tehdään.

Käytännössä vain piirrät rajauksen samaan kohtaan, missä se filtterin mukaan on kasvoillasi.

– Minä ihan oikeasti laitoin tämän filtterin tehdäkseni täydellisen siipirajauksen. Mitä hittoa elämä on oikein vuonna 2021, nainen päivittelee videollaan.

"Miksi en koskaan tullut ajatelleeksi tätä?"

Videon lopuksi Imogen napsaisee filtterin pois päältä ja esittelee täydellisiä rajauksiaan. Videota on katsottu yli 650 000 kertaa.

– Tämä on oikeasti nerokasta, kommentoi eräs.

– Minä teen näin korostuksen ja poskipunan kanssa, koska pidän siitä, miten ne on sijoiteltu yhdellä erityisellä Instagram-filtterillä, tunnusti yksi.

– Tämä on ehkä fiksuin asia, jonka olen koskaan nähnyt, ilmoitti eräs.

– Voi luoja. Kamppailen aina eyelinerin laiton kanssa, koska minulla on raskaat luomet, ja jotkut eyeliner-filtterit Instagramissa näyttävät täydellisiltä. Miksi en koskaan ole tullut ajatelleeksi tätä? pohti eräs valaistunut.

– Tämä on mahtava niksi. Säästit meiltä juuri paljon aikaa. Vau, kehui eräs.

Moni kommentoi kikan olevan jo käytössä erityisesti korostusten ja varjostusten laiton aikana.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat