Kampaaja julkaisi asiakkaansa selfien kampaamokäynnin jälkeen, mutta ero alkuperäiseen kuvaan oli huomattava – "Niin sopimatonta"

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
Katso myös: Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti.

Kampaajan julkaisema kuva ei ollut ihan samanlainen kuin asiakkaan lähettämä.

Kampaajat haluavat usein julkaista kuvia onnistuneista aikaansaannoksistaan inspiraatioksi muille mahdollisille asiakkaille. Eräs kampaaja meni kuitenkin aavistuksen liian pitkälle kuvaa julkaistessaan.

TikTok-käyttäjä nimimerkillä Leti Spaghetti kertoi kokemuksestaan seuraajilleen. Tapauksesta kertoo muun muassa Kidspot. Leti kertoo kampaajansa pyytäneen tätä lähettämään hänelle itsestään selfien, jotta tämä voisi julkaista kuvan asiakkaansa uudesta balayage-värjäyksestä. Suositussa balayage-tekniikassa raidat "maalataan" hiuksiin vapaalla kädellä. Kampaaja ei kuitenkaan julkaissut kuvaa sellaisenaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leti näytti TikTok-videollaan, millainen oli hänen lähettämänsä kuva ja millaisen kuvan kampaaja lopulta julkaisi.

Kampaajan versio oli selvästi photoshopattu. Muokatussa versiossa esimerkiksi ihonväri on tasaisempi ja kasvoilla on kevyt meikki.

– Tuo tuossa oli loukkaus, Leti totesi 

"Niin sopimatonta"

Videota on katsottu yli 940 000 kertaa.

– Tämä on niin sopimatonta. Näytit tyrmäävältä ennen-kuvassa. Ei ole ok, kirjoitti eräs.

– Tässä on kaikki, mikä on vialla yhteiskunnassamme, totesi toinen.

– Ei, tämä ei ole ok. Epärealistista ja tarpeetonta. Olet kaunis ensimmäisessä [kuvassa]. Älä rohkaise tällaista käytöstä ja etsi uusi kampaaja, kannusti eräs.

Lue myös:

    Uusimmat