Tummat silmänaluset ovatkin nyt trendikkäät – kauneusgurut aloittivat uuden villityksen!

Vuoden 2021 oudoin kauneustrendi: kauneusgurut meikkaavat itselleen tummat silmänaluset 2:58
Outoa vai nerokasta? Luonnostaan tummista silmänalusista epävarma toimittaja reagoi uuteen silmärinkuloita korostavaan kauneustrendiin.

Tummista silmänalusista leivotaan uutta kauneustrendiä. Mistä on kyse?

Sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa, syntyy lähes päivittäin uudenlaisia kauneusvinkkejä ja -trendejä. Uusimpana ihmetyksenä on vuodenvaihteen jälkeen ilmestyneet tummia silmänalusia korostavat videotutoriaalit. Trendistä ovat useat mediat, kuten Glamour, Independent ja TeenVogue uutisoineet. 

Tummien rinkuloiden villityksen yksi alullepanijoistoista on Sara Marie Carstens, jonka käyttäjänimi TikTokissa on @sarathefreeelf. Sara julkaisi vuodenvaihteessa videon, jossa hän lisäsi silmien alle ruskeaa huulipunaa korostamaan silmänalusiaan. Klippi on kerännyt miljoonien huomion ja pian vastaavanlaisia videoita alkoi ilmestyä sosiaaliseen mediaan.

– Olemmeko vihdoinkin tekemässä tästä trendiä? Alan itkeä! Kiitos luojan, olen niin onnellinen. Rinkulani ovat valtavat! eräs Saran seuraaja kommentoi.

– Tehdään tästä trendi. Olen väsynyt peitevoiteen kanssa läträämiseen, kommentoi toinen.

Voiko virheitä pitää kauniina?

Tummia rinkuloita silmien alla pidetään perinteisesti sairauden ja väsymyksen merkkeinä. Ei siis ihme, että trendi on myös saanut reilun määrän kritiikkiä osakseen.

– Anteeksi, mutta olen aina ollut epävarma silmänalusistani. Tämä vain suututtaa minua! kommentoi eräs närkästynyt seuraaja.

– Hetkinen, ihmiset siis haluavat nyt tummat silmänaluset? Minua kiusattiin omistani! huomautti toinen.

Sara lisäsi myöhemmin videon, jossa yritti selventää tarkoitusperiään. Rinkuloiden lisääminen oli ollut hetken mielijohde.

– En halunnut pilailla kenenkään epävarmuuksien kustannuksella, koska olen itsekin epävarma silmänalusistani. En yrittänyt tehdä tästä mitään trendiä, hän kommentoi kohua.

Uuden videon hän oli osuvasti otsikoinut: ”Normalisoidaan tummat silmänaluset.”

Luonnollisuus on jo pitkään nostanut meikitöntä päätään trendien joukossa, joten ei siis ihme, että silmänalusia uskalletaan taas näyttää ilman peiteaineita. Moni tosin pitää tummia silmänalusia kauneusvirheinä. On hyvä muistaa, että luonnollisuuteen kuuluu myös virheiden hyväksyminen ja tummien silmänalusten kohdalla jopa epävarmuuksien kääntäminen positiiviseksi vahvuudeksi.

Rinkulat silmien alla tuovat mieleen 1990-luvun grunge-estetiikan ja ne tekevät katseesta lähes olemattomalla vaivalla väsyneen seksikkään. Jos trendi saa lisää kannatusta ja näin myös tuulta alleen, voi peitevoiteen huoletta jättää meikkipussiin jatkossa.

Katso yllä olevalta videolta, millaisesta silmäpussitrendistä on oikein kyse!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat