Aku Hirviniemi peruu esiintymisensä pikkujoulukeikalla Riihimäen Teatterissa – näin teatterista kommentoitiin viime viikolla

Töllötuomarit puivat Aku Hirviniemen anteeksipyyntöä 3:03
Katso myös: Töllötuomarit puivat Aku Hirviniemen anteeksipyyntöä

Aku Hirviniemi on perunut esiintymisensä pikkujoulukeikalla Riihimäen Teatterissa. Helsingin Sanomat kertoo lisäksi, että kahta Hirviniemen tähdittämää tv-ohjelmaa ei nähdä ensi keväänä TV5-kanavalla.

Viime aikoina laajasti otsikoissa seksiviestiensä takia ollut näyttelijä Aku Hirviniemi ei esiinny hänen ja pianisti-säveltäjä Iiro RantalanAkun ja Iiron Pikkujoulushow -esityksen merkeissä Riihimäen Teatterissa 27.– 28. marraskuuta. Asiasta tiedotetaan Riihimäen Teatterin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

– Aku Hirviniemi peruu esiintymisensä eikä esiinny Riihimäen Teatterissa 27.– 28.11. Akun ja Iiron Pikkujoulushow’n tilalla kuullaan Iiro Rantalan solo-pianoshow ja lavalla nähdään myös yllätysvierailija, Riihimäen Teatterin verkkosivuilla kerrotaan.

Riihimäen Teatterin taiteellinen johtaja Olka Horila kommentoi Akun ja Iiron Pikkujoulushow -esityksen järjestämistä MTV Uutisille viime viikolla.

– Emme ole saaneet aiheesta minkäänlaista katsojapalautetta. Olemme päättäneet pitää nämä (esitykset) yhä ohjelmistossa. Nämä asiat, jotka ovat olleet jo pitkään julkisuudessa, kuuluvat Akun yksityiselämään ja hän ei ole saanut asiasta myöskään vielä mitään tuomiota, niin emme ota tässä myöskään sellaista roolia teatterina, Horila kommentoi keskiviikkona 22. marraskuuta.

Viime viikolla Akun ja Iiron Pikkujoulushow -esitykset peruttiin Kangasala-talossa ja Oulun teatterissa. Kangasala-talossa esitys oli tarkoitus nähdä 13. joulukuuta ja Oulun teatterissa 30. marraskuuta.

Hirviniemi on ollut viime viikot kohun keskellä läheteltyään vuosien aikana lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Lokakuussa 2023 asian toi julkisuuteen muun muassa mediapersoonsa Erika Helin alun perin Seiskan jutussa.

Hirviniemi pyysi viime torstaina sosiaalisessa mediassa anteeksi vitsailtuaan pikkujoulukeikallaan viimeaikaisesta kohustaan. Hän kirjoitti jakamassaan postauksessa olleensa pikkujoulukeikalla, jossa hän "vitsaili harkitsemattomasti tuoreista uutisista ja huonosta käytöksestään". Hän kirjoitti päivityksessään peruvansa sen viikkoiset työkeikkansa ja jäävänsä loppuviikoksi sairauslomalle.

Hirviniemi ei ole tiedottanut erikseen sairauslomansa jatkumisesta tällä viikolla.

HS: TV5 ei esitä kahta Hirviniemen ohjelmaa ensi keväänä

Helsingin Sanomat kertoo lisäksi, että kahta Hirviniemen tähdittämää televisio-ohjelmaa ei esitetä ensi keväänä TV5-kanavalla. Näin kertoo ohjelmat tilannut Warner Bros. Discovery. 

Helsingin Sanomien mukaan alun perin kesällä kerrottiin, että ensi vuonna TV5-kanavalla olisi määrä esittää kaksi ohjelmaa, joita tähdittävät Hirviniemi sekä koomikko-näyttelijä Kalle Lamberg.

Ohjelmien nimiä ei ole Helsingin Sanomien mukaan paljastettu. Ne on kuvattu tänä vuonna.

Juttua täydennetty 27.11.23 kello 17.22 Helsingin Sanomien tiedoilla Hirviniemen tähdittämistä TV5-kanavan ohjelmista.

Lue myös:

    Uusimmat