Mainos

Äiti varoittaa muita vanhempia suosituista Crocs-kengistä: 5-vuotias menetti varpaansa

Helenin poika menetti varpaansa liukuportaissa Crocs-kenkien vuoksi.

Suosittujen Crocs-kenkien aiheuttamista jalkavaivoista kohistiin jo vuonna 2016. Crocsit voivat aiheuttaa erilaisia jalkavaivoja ja jopa vaaratilanteita, koska ne eivät tue jalkaa kunnolla. Nyt brittiäiti varoittaa jälleen samasta asiasta: Helen Woodin poika menetti varpaansa kenkien vuoksi, kertoo Mamamia-sivusto.

Facebookissa sittemmin poistetussa tekstissään Wood kirjoittaa, ettei Crocseja saisi ”koskaan käyttää liukuportaissa”. Woodin 5-vuotias Stanley-poika menetti varpaan, kun hänen kenkänsä jäi jumiin liukuportaiden väliin.

Perhe lomaili Dubaissa kohtalokkaan onnettomuuden aikaan. Varpaan menetykseen johtanut tilanne sattui hotellin portaissa. Wood kertoi Gulf News -sivustolle, ettei perhe ehtinyt reagoida tilanteeseen mitenkään.

Lehden haastatteleman lääkärin mukaan pojan vamma oli vakava: nivelside repeytyi irti, ja varvas irtosi kokonaan. Stanley kiidätettiin sairaalaan, mutta varvas oli niin pahoin vaurioitunut, ettei sitä voitu pelastaa. Jalka tarvitsee vielä monta leikkausta.

– Emme olleet tietoisia siitä, että näissä kengissä on mahdollisuus juuttua liukuportaiden väliin, mutta onnettomuuden jo tapahduttua olemme löytäneet nettiraportteja lasten vammoista jo vuodelta 2007, Wood kirjoitti Facebookissa.

– Yhtenä päivänä hän juoksee ja hyppii, toisena hän on ensiavussa elämää muuttavien vammojen kanssa. Olemme shokissa ja sydämemme ovat murtuneita, koska näin tapahtui, ja olemme vihaisia, koska näin on tapahtunut niin monta kertaa aiemmin. Emme olleet tietoisia vaaroista, koska niitä ei ole julkaistu laajasti, ja mielestämme tämän täytyisi nyt olla yleisemmässä tiedossa.

Äiti jakoi tapahtuneesta myös paljastavan havainnevideon:


Juttua muokattu 2.3.2017 klo 7.23: Poistettu linkki ja upotus poistettuun Facebook-julkaisuun, lisätty tieto, että julkaisu on poistettu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.