Mainos

Äiti varoittaa muita vanhempia: Lapsi oli kuristua hattuunsa – henki kiinni sekunneista

Koulun pihalla sattunut onnettomuus aiheutti pikkutytölle vakavan niskavamman. Äiti haluaa nyt varoittaa kaikkia vanhempia tästä yllättävästä vaarasta.

Australialainen äiti Gail Oster julkaisi viime keskiviikkona Facebookissa varoituksen kaikille vanhemmille sen jälkeen, kun hänen tyttärensä oli meinannut kuristua hattunsa naruihin koulun pihalla. Hatun naru oli takertunut kiinni tytön laskiessa liukumäkeä aiheuttaen hengenvaarallisen tilanteen.   

Ystävän toiminta pelasti hengen

Äidin jakamasta kuvasta käy hyvin ilmi, millaista tuhoa hattu oli oikein saanut aikaan. Tytön kaulassa näkyy punainen ja erittäin kivuliaan näköinen jälki, jonka naru oli hangannut hänen kaulaansa. Äidin mukaan hatussa oli klipsi, jonka olisi pitänyt irrottaa narun lenkki vedettäessä, mutta niin ei ollut tapahtunut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Oster kertoo, että onnettomuus olisi voinut olla kohtalokas, jos tytön ystävä ei olisi ollut paikalla, ja irrottanut hattua. Ystävän nopea toiminta pelasti tytön hengen, vaikka vakavia vammoja syntyikin. 

– Se aiheutti pahoja niskavammoja. Lääkäri kertoi, että toiset 45 sekuntia, ja hänen henkitorvensa olisi romahtanut, äiti kertoo.

Äiti kertoo, että vaikka hengenvaara on nyt ohi, tytön elämä on muuttunut tapauksen myötä. Tyttö on muun muassa alkanut nähdä painajaisia, vaikka ei nähnyt niitä ennen lainkaan.  

Lähde: GoodtoKnow

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.