Äiti tanssi "häätanssin" vakavasti sairaan 2-vuotiaansa kanssa siltä varalta, ettei tämä koskaan näe hääpäiväänsä: "Muistan nämä kaksi minuuttia koko loppuelämäni ajan"

1:42
Utahilaisnainen sai apua vakavaan sairauteensa hyvin läheltä. Gwenin poika Brandon, 37, luovutti äidille osan maksastaan.

Samantha tanssi pienen 2-vuotiaansa kanssa äidin ja pojan häätanssin, koska lapsi ei välttämättä selviä aikuisuuteen asti.

Samantha Duran tanssi lapsensa kanssa häätanssin "varmuuden vuoksi". Samanthan video häätanssista kosketti monia, sillä hänen pieni poikansa on vasta 2-vuotias, kertoo Good Morning America.

Maddoxilla, 2, oli syntyessään spina bifida eli selkärankahalkio. Hänet on leikattu jo 17 kertaa, ja pojan ennuste on epävarma.

"Muistan nämä kaksi minuuttia koko loppuelämäni ajan"

Facebook-videonsa ohessa Samantha kertoi muille, että perheen elämä on ollut vuoristorataa sen jälkeen, kun lääkäri huhtikuussa 2019 kertoi, että kysta pojan selkärangassa voisi pahimmassa tapauksessa johtaa pojan kuolemaan.

– Tunteiden tulva on ottanut mieleni ja kehoni valtaansa huhtikuussa lähtien. Yksi ajatuksista, joita minulla on, on, etten ehkä koskaan pääse tanssimaan äidin ja pojan yhteistanssia pienen, erityisen poikani kanssa, koska emme ole varmoja, tuleeko hääpäivää koskaan, Samantha kuvailee.

– Joten, minä ostin mekon. Maddox sai pienen puvun, jossa on liivi ja ruusuke, tietenkin, ja me teimme sen. Tanssimme oman tanssimme. Muistan nämä kaksi minuuttia koko loppuelämäni ajan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Aikaa ei ole taattu kellekään"

Videolla kauniisti pukeutunut Samantha pitelee poikaansa sylissään ja tanssii tämän kanssa olohuoneessa. Tanssikappale on Maddoxin rakastamasta elokuvasta, Coco-animaatiosta.

– Aika on arvokasta. Aikaa ei ole taattu kellekään. Mitä tahansa elämällä onkaan suunnitelmissa meidän varallemme, vaalin näitä muistoja, joiden tekemistä jatkamme.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Perhe jatkaa muistojen luomista

Samanthan mukaan Maddoxille tullaan tekemään vielä yksi leikkaus, joka tulee olemaan haastava. Perhe on suunnitellut lapsen hautajaiset valmiiksi varmuuden vuoksi, jotta heidän ei tarvitse tehdä sitä, mikäli pahin tapahtuu.

– Annamme pojan elää parasta mahdollista elämää ja luomme ne muistot, joita pystymme luomaan, Samantha kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja