Mainos

Äiti otti ”hauskan” kuvan 3-vuotiaastaan – järkyttyi tajutessaan, mitä siinä todellisuudessa tapahtuu

Äiti, joka otti näennäisen viattoman kuvan tyttärestään seisomassa vessanpöntön päällä, kertoo murtuneensa täysin ymmärtäessään kuvan todellisen merkityksen.

Stacey Wehrman Feeley, Yhdysvaltojen Michiganista, jakoi kuvan 3-vuotiaastaan Facebook-sivuillaan.

– Otin tämän kuvan, koska ajattelin aluksi sen olevan hauska. Minun piti lähettää se aviomiehelleni näyttääkseni, mitä ilkikurinen, pieni 3-vuotiaamme oli tekemässä. Minä kuitenkin murruin sillä hetkellä, kun hän kertoi, mitä teki, äiti kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pieni tyttö harjoitteli päiväkodin oppien mukaan. Nimittäin sitä, mitä pitää tehdä, jos on jumissa vessassa ja asemies tulee päiväkotiin.

– Sillä hetkellä kaikki viattomuus, jota luulin kolmevuotiaallani olevan, oli poissa.

Äidillä onkin viesti.

– Poliitikot, katsokaa. Tämä on sinun lapsesi, teidän lapsenne, teidän lapsenlapsenne, teidän lapsenlapsenlapsenne ja tulevat sukupolvet. He elävät elämäänsä ja kasvavat tässä maailmassa, joka perustuu teidän päätöksiinne.

– He ovat hädin tuskin 3-vuotiaita ja he piiloutuvat kylpyhuoneen koppeihin seisomaan pönttöjen päälle. En tiedä, kumpi on heille vaikeampaa. Se, että he yrittävät olla hiljaa pitkän ajanjakson ajan vai se, että he yrittävät pitää tasapainoaan antamatta jalan lipsua kopin oven alle, äiti murehtii.

Feeley jatkaa, että vaikkei mikään aselaki poistaisi kaikkia aseella tehtyjä rikoksia, mikä tahansa muutos olisi sen arvoista.

– En väitä, että minulla olisi kaikki vastaukset tai edes osaa niistä, mutta jos ette halua lastenne seisovat pönttöjen päälle, meidän pitää tehdä jotain!

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.