Äiti kuoli vain päivä häidensä jälkeen – 4-vuotiaan tyttärensä käsivarsille

Puoliso täytti lapsensa äidin kaksi viimeistä toivetta.

Alle kuukaudessa 31-vuotiaan Katie Salvagen tavallinen perhe-elämä muuttui taisteluksi voimakasta vihollista, syöpää vastaan. Musertavan diagnoosin kuultuaan nainen esitti miehelleen kaksi toivetta, jotka hän halusi ehdottomasti toteuttaa ennen viimeistä hengenvetoaan.

– Katiella oli kaksi viimeistä toivetta. Hän halusi mennä naimisiin, eikä hän halunnut olla yksin kuollessaan. Onneksi molemmat toiveet toteutuivat, Katien puoliso Joe Salvage kertoo.

Neljätoista vuotta yhdessä ollut pariskunta sai toisensa viime hetkellä, sillä vain tunteja häävalojen lausumisen jälkeen Katie nukkui pois. Hänen ei myöskään tarvinnut lähteä tästä maailmasta yksin, sillä naisen tuore aviomies ja hänen neljävuotias tyttärensä Chloe nukkuivat retkisängyssä Katien sairaalasängyn vieressä.

– Me heräsimme, ja hänen selkänsä kouristeli. Menimme hänen vierelleen, ja otin häntä ja Chloeta käsistä. Hän kertoi rakastavansa meitä, ja me vastasimme hänelle. Sitten hän kuoli, käsivarsillemme, Joe kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän raskaan hetken päätteeksi tyttö toivotti vielä äidilleen hyvää yötä. Hyvää yötä loputtomaan uneen, josta hän ei tulisi enää koskaan heräämään.

Syöpä ilmoitti itsestään aivan liian myöhään 

Laajalle levinnyt syöpä antoi merkkejä itsestään ensimmäisen kerran vasta viime lokakuussa. Aluksi Katie tunsi vain pientä kipua kyljessään, mutta kun kipu ei ottanut heltyäkseen vaan paheni entisestään, nainen päätti käydä näyttämässä vaivaansa lääkärille.

Tarkemmissa tutkimuksissa musertava totuus paljastui; hänen kehonsa oli täynnä syöpäsoluja, eivätkä lääkärit olleet varmoja siitä, mistä elimestä syöpä oli alun perin lähtenyt leviämään.

Naisen kunto heikkeni nopeasti, ja pian syöpäkasvaimia löydettiin myös hänen rinnastaan ja silmästään. Elinvoimainen terve nainen oli muutamassa viikossa kuihtunut elämästään taistelevaksi syöpäpotilaaksi. Katie veti viimeisen henkäyksensä joulukuun ensimmäinen päivä. Vain päivä sen jälkeen, kun hänen viimeinen toiveensa oli saatu toteutettua. 

Lähde: NewsAmed

***

6:15

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja