Äiti jakoi naurettavan yksinkertaisen ruokalappuniksinsä – moni vanhempi yllättyi: "En ole koskaan tullut ajatelleeksi tätä"

Perheenäiti luuli ruokalapputaktiikkaansa normaaliksi, mutta paljastuikin, että niksi tuli monelle täysin yllätyksenä.

Eräs äiti todisti, että yksinkertaisimmat ratkaisut ovat joskus parhaita. Chloé Louise -nimisen naisen niksistä tuli viraalihitti, kun hän jakoi sen Facebookissa, kertoo Yahoo.

Chloé päätyi jakamaan ideansa muillekin saatuaan puhelun siskoltaan, joka oli halunnut tietää, mitä olivat uudet "muoviset" ruokalaput, jota Chloé oli käyttänyt lastensa kanssa. Natalie-siskolle tuli kuitenkin yllätyksenä, ettei Chloé oikeasti ollutkaan hankkinut erilaisia ruokalappuja, vaan tämä käänsi toiselta puolelta pehmempiä, toiselta puolelta muovisia ruokalappuja tilanteen mukaan.

– Kerroin hänelle, että käytän pehmeää puolta, kun annan hänelle [vauvalle] maitoa, ja käännän sen toisin päin ja käytän muovista puolta, kun annan hänelle ruokaa (silloin ei tule tahroja pehmeälle puolelle ja ruoka on helppo pyyhkiä pois).

Chloén mukaan Natalie oli ollut äimän käkenä tiedosta.

– Hän sanoi, ettei ole ikinä ajatellut tekevänsä niin ja että hän on ällistynyt. Minä luulin, että se on normaalia! Olenko ainoa, joka tekee näin?


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En ole koskaan tullut ajatelleeksi tätä"

Chloén päivitystä on kommentoitu yli 16 000 kertaa ja sitä on jaettu 10 000 kertaa. Kävi ilmi, ettei monikaan ollut tullut ajatelleeksi yksinkertaista kääntöniksiä.

– En ole koskaan tullut ajatelleeksi tätä. Tämä on niin hyvä idea, kehui eräs kommentoija.

– Kahdeksan lasta, enkä ole koskaan ajatellut sitä, myönsi toinen.

– Tämä räjäytti tajuntani, hitto vie, hihkui kolmas.

– Kokeilen tätä tänään! Olen kyllästynyt tahraisiin ruokalappuihin, enkä ole koskaan tullut ajatelleksi tätä, sanoi neljäs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat