Mainos

Aina rakastellessamme naisystäväni kertoo, kuinka pieni penis minulla on, mitä teen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Aina rakastellessamme naisystäväni muistuttaa, kuinka pieni penis minulla on. Luulee kai sen olevan hauskaa. Mitä teen?" kyselee nimimerkki Mike.

Näin naiset vastasivat

"Anna samalla mitalla takaisin: ”pimpsasi on aika löysä, pitäisikö sinun harjoittaa noita lantionpohjalihaksiasi, nyt tuntuu kuin heiluttaisin patonkia messuhallissa.”"
– 36, naimisissa 

"Ota asia puheeksi ja sano, ettei ole kiva kuulla arvostelua omasta kehostaan. Jos ei sana mene perille, en ymmärrä, miksi haluaisit olla suhteessa, jossa toinen loukkaa sinua toistuvasti. 

Saako naisesi orgasmin, eli liittyykö kommentointi siihen, ettei hän ehkä tule tyydytetyksi? Jos tilanne on tällainen, yrittäkää löytää keinoja naisen tyydyttämiseen, esimerkiksi lelut, suuseksi, sormet."
– 29, avoliitossa

"Jos nainen kysyisi keskustelupalstalla, mitä tehdä, kun mies koko ajan haukkuu läskiksi, syntyisi niin sanottu kakkamyrsky: sika, jätä se, törkeää ja niin edelleen. Tässä voin nyt paljastaa, että sama pätee muuten myös toisin päin. Ei miehiäkään saa haukkua.

Jos kerran olet naisen mielestä niin vajavainen, niin miksi on pakko olla kanssasi? Jos kerran on niin kamalaa, miksei hän jo lähde? Niinpä: miksi nainen lähtisi, kun sinua voi alistaa ja halventaa, etkä sano vastaan? Hän pönkittää omaa, luultavasti olematonta itsetuntoaan penistäsi arvostelemalla, kuin aikuinen koulukiusaaja.

Ota asia puheeksi ja kerro, että nainen loukkaa sinua. Jos naisen reaktio on "älä liioittele", lähde lätkimään (löisin muuten vetoa, että on: juttuhan on hauska, suorastaan hulvaton, ja sinä tulet olemaan huumorintajuton ukko, kun et sitä tajua). Jep jep, hankkikoon nainen seksiä muualta."
– 30, parisuhteessa

"Muistuta ensi kerralla, että naisystävälläsi on pienet rinnat. Eli törkeäähän tuollainen on varsinkin, jos kyseessä arka paikka. Ota asia puheeksi naisystäväsi kanssa ja kerro, että hänen vitseiksi tarkoitetut kommenttinsa tuntuvat loukkaavilta. Todennäköisesti hän ei ole edes tajunnut, että asiasta vitsailu saattaa tuntua sinusta pahalta. Mikäli hän ei ymmärrä yskää, saattaa olla aika vakavampihenkiselle parisuhdekeskustelulle."
– 24, parisuhteessa

"Onpas ihmeellinen kommentti. Oletko koskaan kertonut naisystävällesi, ettei hänen vitsinsä naurata sinua? Ehkäpä olisi jo aika."
– 25, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.