Mainos

Äidin mestarillinen taidonnäyte: Näin pakenet nukkuvan lapsen huoneesta

Äiti osoittaa uskomattoman ninjataktiikkansa lastenhuoneesta poistumiseen "hienovaraisesti".

Jokainen pienen lapsen vanhempi tietää sen hetken, kun ajattelee lapsensa nukkuvan ja vapauden – eli rauhallisen hetken sohvalla – koittavan. Kun sitä sitten yrittää hiipiä huoneesta pois taaperoa herättämättä, käy eittämättä niin, että juuri kriittisellä hetkellä lapsi herää ja nukuttaminen alkaa alusta.

Etelä-Afrikassa asuva Caryn Chelin Morris näyttää sosiaalisessa mediassa laajalti levinneessä videossa oman taidonnäytteensä. Jo yli 1,6 miljoonaa katselukertaa kerännyt video tallentui lastenhuoneen kameraan eikä Morrisin mies, Tyrene, voinut muuta kuin julkaista sen Facebookissa.

– Paras puoli siinä, että kotona on kameroita, on katsoa, kun vaimo yrittää poistua huoneesta laitettuaan pojan nukkumaan, mies naureskeli.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videopätkässä voi nähdä, kuinka äiti makaa lastenhuoneen lattialla, ja lähtee yrittämään kevyttä selällään ryömimistä ovea kohti. Äiti katsoo poikaansa koko ajan tarkkaillen, huomaako tämä ovelaa poistumistaktiikkaa.

Jokainen vanhempi voi katsoa videota henkeään pidätellen ja odottaen, pääseekö äiti huoneesta lasta herättämättä.

Videon alle on tullut tuhansia kommentteja muilta vanhemmilta, jotka samaistuvat videoon. Osa kommentoijista pitää videota kuitenkin myös hieman karmivana.

– Aika pelottavaa samaan aikaan, kuin suoraan kauhuleffasta. Kiiluvat silmät ja ihminen hiipimässä lattian poikki? kauhisteli eräs.

– Jos heräisin tuohon, minulta pääsisi housuun, totesi toinen.

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.