Äidin ja tyttären video leviää maailmalla – todistaa uskomatonta muodonmuutosta

Äidin ja tyttären kuntohaasteesta lähtenyt elämäntaparemontti on muokannut kaksikon vartalot aivan uuteen uskoon. 

Kaikki alkoi muutama vuosi sitten, kun tunnesyömiseen taipuvainen 17-vuotias Tessa Shaw ja hänen viisikymppinen äitinsä Cheryl päättivät laittaa elämäntapansa kertaheitolla kuntoon. He päättivät kuntoilla ja syödä terveellisesti sadan päivän ajan ja katsoa, mihin tämä päätös oikein johtaisi.

– Hän tuli eräänä päivänä luokseni ja sanoi, että meidän pitää tehdä jotain. Siitä se lähti, äiti Cheryl kertoo.

Reilussa kolmessa kuukaudessa äiti laihtui peräti 19 kiloa, tytär lähes 15 kiloa. Todisteena muodonmuutoksesta äiti ja tytär kuvasivat videon, joka nosti kaksikon toden teolla kuuluisuuteen sen jälkeen, kun Star Trek -elokuvista tuttu näyttelijä George Takei jakoi naisten julkaiseman muutosvideon Facebookissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videon julkitulon jälkeen naiset ovat inspiroineet miljoonia ihmisiä heidän omissa laihdutusprojekteissaan. 

Jokainen liikkuu vain itseään varten 

Tuloksiin tyytyväinen kaksikko ei suinkaan jättänyt terveellisiä elämäntapoja taakseen heti haasteen päätyttyä, vaan he päättivät jatkaa terveellisen ruokavalion noudattamista. Sadan päivän haasteesta on nyt kolme vuotta, eikä naisia meinaa enää tunnistaa samoiksi henkilöiksi. Cheryl painaa nykyisin 68 kiloa ja Tessa 56 kiloa. Vaikka matka on ollut täynnä ylämäkiä ja vastoinkäymisiä, luovuttaminen ei ole koskaan kuulunut heidän suunnitelmiinsa.

– Tämä on elämän mittainen diili, enkä minä tästä enää nuorene, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti ja tytär kehottavat kaikkia laihdutuksesta haaveilevia toimimaan unelmoimisen sijaan. Kuntosalille menemistä ei kannata epäröidä, vaan kävellä rohkeasti sisään. Cheryl epäröi salille menemistä kauan, kunnes lopulta päätti olla välittämättä muiden mielipiteistä.

– Tein omia asioita, enkä välittänyt muista. Sanoin itselleni, että tämä on minua varten ja minun täytyy rakastaa itseäni, Cheryl kertoo.

Sopivan annoskoon valinta on avainasemassa painonpudotusprojektissa. Näillä vinkeillä onnistut!

Lue myös:

    Uusimmat