Adley, 3, ei halunnut istua joulupukin polvelle – tämä oli pukin reaktio

Lapsi kieltäytyi istumasta joulupukin polvelle ja sai kehuja.

Floridalaisäiti kiittelee joulupukkia hyvästä suhtautumisesta tyttärensä toiveeseen. Katie Love jakoi TikTokissa videon, jolla joulupukki kertoo, mitä mieltä on 3-vuotiaan päätöksestä, kertoo Independent.

"Kiitos joulupukille, kun kunnioitit tyttäreni valintaa"

Love vei tyttärensä Adleyn tapaamaan joulupukkia Miamissa. Tapaamisessa joulupukki kysyi perinteiseen tapaan, tulisiko tyttö hänen polvelleen. Adley vastaa "en".

Loven iloksi joulupukki alkoi kiitellä tytön toimintaa ja kehui sitä, että lapsi osaa puolustaa omia toiveitaan. Valkoparta vakuutteli, että Adleysta kasvaa hieno aikuinen, koska hän osaa jo puhua puolestaan ja kertoa, mitä oikeasti ajattelee.

Äiti oli niin vaikuttunut, että pyysi pukkia toistamaan viestinsä kameralle.

– Jos joulupukki kysyy "istutko polvelleni", etkä halua istua, sanot vain "ei", pukki totesi. 

Klipillä on yli kaksi miljoonaa katselukertaa. 

– Kiitos joulupukille, kun kunnioitit tyttäreni valintaa ja kehuit häntä, Love kirjoitti videonsa oheen. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Adley tietää, että päätös on hänen"

Love kertoi Todaylle, että Adleylle on kotona opetettu, ettei tämän ole pakko esimerkiksi halata ketään. Myös omien vanhempien hellyydenosoituksista saa kieltäytyä. 

– Adley tietää, että päätös on hänen. Hän voi sen [halauksen] sijaan antaa ylävitoset. Emme painosta häntä minkäänlaisen epämiellyttävään kosketukseen, Love kuvasi.

– Kasvaessani aina sanottiin "ole kohtelias, istu oudon enon syliin", enkä halua sellaista omalle tyttärelleni. 

Osa katsojista pani merkille, että Loven kuvaamalla videolla Adley vaikuttaa huolestuneelta. Loven mukaan syy saattoi olla kieltäytyminen: lapsi oli toivonut jouluksi uutta pyörää ja jännitti, voisiko saada sen, koska ei suostunut pukin toiveeseen. Love vakuuttaa, että tyttö rentoutui saatuaan kehuja toiminnastaan.

Joulupukki kehui lapsen toimintaa

Joulupukkina videolla esiintynyt Steve Lantz kertoo olleensa Adleyn toiminnasta hyvin vaikuttunut. Videon suosiosta mies oli yllättynyt.

Lantzilla itselläänkin on lapsia, joille on opetettu, ettei halauksiin tai muuhun ole pakko suostua.

– Joskus kysyn tyttäreltäni, haluaako hän halin. Jos hän sanoo "ei", kunnioitan sitä. En painosta enkä koskaan kysy kahdesti, Lantz sanoo.

Lantz kertoo, ettei ehtinyt ajatella, miten joulupukki tilanteeseen reagoisi.

– Ajattelin siinä hetkessä vain sitä, mikä on oikea tapa ja oikea asia sanoa lapselle, hän kuvaili Good Morning Americalle.

Hän ei halunnut tytön ajattelevan, että joululahjat jäävät saamatta.

– Halusin sanoa hänelle: "Hyväksyn sinut, uskon sinua, kiitos, että tulit. Minulle merkitsee paljon, että tulit katsomaan minua".

Katso myös: Kauno on toiminut joulupukkina jo 63 vuoden ajan: " Silloin lapset olivat hillittyjä, todella kilttejä, puhuivat silloin, kun pukki puhutteli heitä..."

Joulupukkibisnes käy kuumana – vinkit valkoparran jahtiin 9:59
Kauno kertoo, mikä joulupukin pestissä on muuttunut.

Lue myös:

    Uusimmat