Abas, 23, on luonut someuraa – nyt hän tähtää huippumalliksi osana erityistä joukkoa: "Mulla tulee kylmät väreetkin nyt tässä"

Huippumalli haussa -kilpailijat esittäytyvät 8:04
Huippumalli haussa -kilpailijat esittäytyvät videolla!

Instagramista tuttu Abas tähtää huippumalliksi Huippumalli haussa -ohjelman myötä.

Huippumalli haussa -ohjelmassa mukana on 23-vuotias helsinkiläinen Abas, joka on taustaltaan tanssija sekä videontekijä. Abas kuvailee itsekin olevansa varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten esimerkiksi Instagramissa.

Huippumalli haussa -ohjelmaan Abas kertoo hakeneensa koska halusi haastaa itseään aivan uudella tavalla – eikä ollut uskoa, kun tuotannosta tuli soitto, että hänet on valittu mukaan. 

Haastavinta ohjelman tuotannossa oli Abasin mukaan epätietoisuus siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

– Se on se jännitys, tosi iso jännitys. Mutta jotenkin tykkään siitä, ettei ole tietoa kaikesta. Näihin haasteisiin ei voinut valmistautua, niin se oli aika tosi vaikeaa. 

Abas hehkuttaa toisaalta, että mallikokelaat pitivät toisistaan hyvää huolta kuvausten aikana. 

– Kysellään, että miten sä voit, miten kuvaukset on mennyt, mitkä fiilikset.

– On tultu tosi hyvin toimeen ja tässä on kuin yksi iso perhe. 

Erityisen mielissään Abas on myös siitä, kuinka monipuolinen joukko malleja Huippumalli haussa -ohjelmassa kisaa. Monimuotoisuus oli asia, jota painotettiin erittäin paljon myös kilpailijoita haettaessa. 

– Mulla tulee kylmät väreetkin nyt tässä, että oikeasti tämä ryhmä muuttaa maailman mallinäkökulmaa, ettei ole vaan tietyn mallin näköinen, kaikki on erilaisia. 

Saara Sihvonen ja Veronica Verho arvioivat, millainen on uusi Huippumalli haussa -tuotantokausi:

Kansainvälinen huippumalli haussa 7:07

Huippumalli haussa MTV Katsomossa maanantaista torstaihin 12.9. alkaen ja MTV3-kanavalla torstaisin 15.9. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat