Huippumalli Janice Dickinson paljasti aloittaneensa kauneusleikkaukset 32-vuotiaana – seurusteli tuolloin maailmankuulun näyttelijätähden kanssa

Supermalli Janice Dickinson, 69, paljasti 18. kesäkuuta podcastissa, että aloitti kauneusleikkaukset 32-vuotiaana ja seurusteli tuohon aikaan näyttelijä Sylvester Stallonen, 77, kanssa.

Huippumalli Janice Dickinson, 69, avautui ensimmäisistä kauneusleikkauksistaan Off the Vine -podcastin 18. kesäkuuta julkaistussa jaksossa. Häntä jututti Kaitlyn Bristowe, joka kysyi tähdeltä, missä vaiheessa uraansa tämä ajatteli aloittavansa kauneusleikkaukset. 

– Hyvänen aika. Seurustelin Sylvester Stallonen kanssa, ja olin 32-vuotias. Huomasin, että minulla alkoi tulla kaksoisleukaa tähän osaan, hän lisäsi kosketellen leukalinjaansa.

Dickinson ja Stallone, 77, seurustelivat lyhyesti vuonna 1994. Näyttelijällä oli suhde supermalliin, kun hän oli suhteessa nykyiseen vaimoonsa Jennifer Flaviniin, 55. Stallone ja Flavin palasivat yhteen vuonna 1995 ja menivät naimisiin vuonna 1997. Heillä on kolme yhteistä tytärtä.

Dickinson on puhunut aiemminkin kauneusleikkauksistaan. Vuonna 2014 hän esiintyi Botched-ohjelman jaksossa, jonka aikana lääkärit tekivät tarkistuksen hänen tuolloin 30 vuotta vanhaan rintaimplanttiinsa. Entinen Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -ohjelman tuomari on myös paljastanut, että hänelle on tehty vatsaleikkaus, kasvojen kohotus ja laitettu Botoxia.

Toukokuussa 2016 Dickinsonilla diagnosoitiin rintasyöpä, ja hänelle tehtiin kaksi osittaista rinnnapoistoa ja hän sai kaksi kuukautta sädehoitoa. Tuolloin hän kertoi People-lehdelle olleensa huolissaan mahdollisesta molempien rintojen poistosta. 

– Minulla on ollut säteilyn sivuvaikutuksia. Ja minulla on pieni arpi. Mutta olen ollut onnekas. Minulle on kerrottu, että voin pitää implantit. Tämä taistelu ei ole takanani. Mutta olen kuin feeniks, joka kävelee tuhkien läpi. Näen lapsenlapseni menevän naimisiin. Ja minulla on uusi tarkoitus: varmistaa, että ihmiset testataan. Jos voin tavoittaa edes yhden ihmisen, olen tehnyt työni, Dickinson kertoi tuolloin. 

Stallone tunnetaan erityisesti Rocky-elokuvista.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat