94-vuotias ihastui purkkaan jo sota-aikana – erikoinen toive omiin hautajaisiin: "Hän on ostanut varmaankin kymmeniä tuhansia paketteja"

Ruumiinsa voi luovuttaa opetuskäyttöön kuolemansa jälkeen – vainajan kohtaaminen jättää jäljen:"Tietysti siinä on kysymys kuoleman kohtaamisesta" 6:35
Ruumiinsa voi luovuttaa opetuskäyttöön kuolemansa jälkeen – vainajan kohtaaminen jättää jäljen: "Tietysti siinä on kysymys kuoleman kohtaamisesta"

Veteraani toivoi purkkapaketin väristä hautajaisarkkua, ja sellaisen hän myös tulee samaan.

Veteraani Suttie Economy tietää jo, miten haluaa tulla haudatuksi. Mies toivoi Juicy Fruit -purkan väristä hauta-arkkua, kertoo Fox News.

Ostanut elämänsä aikana kymmeniä tuhansia purkkapaketteja

94-vuotias Suttie on vuosikymmeniä kantanut mukanaan Juicy Fruit -purkkaa. Suttie söi muona-annosten mukana tullutta purukumia jo sota-aikana ja kehitti pysyvän mieltymyksen sitä kohtaan. Hänellä on ollut elämänsä varrella tapana jaella purkkapaketteja kohtaamilleen ihmisille.

– Hän on ostanut varmaankin kymmeniä tuhansia paketteja kyseistä purkkaa vuosien aikana, ystävä Sammy Oakey kuvailee.

Suttien ainoa hautajaistoive on, että hänen arkkunsa on Juicy Fruit -purkan värinen. Sammy on töissä hautaustoimistossa, ja päätti toteuttaa Suttien pyynnön.

– Sanoin, että tekisin mitä tahansa voisin, jotta toive saataisiin toteutettua. Soitin välittömästi heille [yhtiöön] ja he sanoivat välittömästi "ei", Sammy muisteli WSLS-kanavan haastattelussa.

Yhtiö kieltäytyi, mutta myöntyi sitten

Juicy Fruitsin valmistaja Mars Wrigley ei antanut lupaa käyttää purkan värejä arkussa. Suttie oli tiedosta murtunut, mutta yllättäen yhtiö pyörsi sittemmin päätöksensä, kun Sammyn työpaikkana toimiva hautaustoimisto kirjoitti aiheesta sosiaaliseen mediaan.

Sosiaalinen media pöyristyi Mars Wrigleyn toiminnasta, ja seuraajat alkoivatkin lähettää jättiyritykselle viestejä ja anomuksia. Lopulta yritys muutti mieltään.

–  Kiitos jokaiselle, joka näki Juicy Fruit -purkkajulkaisumme ja jätti kommentteja veteraanista. Teidän ansiostamme voimme iloisina kertoa, että Mars Wrigley on päättänyt antaa meidän käyttää tuotemerkkiään/logoaan arkussa, kun sen aika on, hautaustoimisto kiitteli seuraajiaan.

Sammy kertoi Twitterissä, että yhtiö myös lähetti Suttielle 250 paketillista purkkaa.

Jos julkaisu ei näy, katos se täällä.

Kompromissi: Arkkua ei maalata

Arkkua ei tosin varsinaisesti maalatakaan purkkapaketin väriseksi; WSLS:n mukaan se kääritään purkan väriseen kankaaseen. Perhe on kompromissiin tyytyväinen.

Hautajaisvalmistelut tosin tehdään vasta, kun Suttie menehtyy. Sammy toivoo, että se tapahtuisi vasta "hyvin pitkän ajan päästä".

Lue myös:

    Uusimmat