Mainos

8 asiaa, joihin jokainen nainen sortuu uudessa suhteessa – vaikka ei sitä myönnäkään

Tiettyihin asioihin liki jokainen nainen sortuu suhteen alkuvaiheessa. Tunnistatko itsesi?

1. Jätät "vahingossa" tavaroitasi hänen luokseen

Hupsista. Jätit suosikkimekkosi hänen kaappiinsa. Vahingossa tietenkin! Ja miten sattuikin, että ylimääräinen hammasharjasi löysi tiensä hänen kylpyhuoneeseensa. Jos ei paremmin tietäisi, voisi kuvitella, että yrität merkata reviiriäsi yksi tuubitoppi kerrallaan... Mutta ethän sinä sellaista tekisi?

2. Kuvittelet jokaisen yksityiskohdan yhteisestä tulevaisuudestanne

Toki hän on ihana ja olette onnenne kukkuloilla, mutta aloititte suhteenne vasta ihan hiljattain. Saattaakin olla, että on vielä hieman liian aikasta fantasioida unelmien kosinnasta tai häävalssistanne ja kahdesta lapsestanne. Ehkä sinun pitäisi ihan alkuun vaikka tavata hänen vanhempansa?

3. Vavahdat hieman poistaessasi vakisutinasi puhelinnumeroa

Olet niin onnellinen, etkä voisi kuvitella mitään parempaa kuin uuden rakkauden tuoma euforian tunne. Mutta silti. Se kuuma baarimikko, joka asuu korttelin päässä, auttoi sinut monen kuivan kauden yli. Ja onhan hänellä kiva takapuoli...

Poista hänen numeronsa. Nopeasti. Kuin repisit laastarin irti.

4. Käyt kyyläämässä miehen ex-tyttöystävän Facebook-sivua

Hänen menneisyytensä on... no, menneisyyttä. Ja tärkeintä on se, että hän on nyt sinun kanssasi... Ja että sinä olet nätimpi, menestyksekkäämpi ja parempi pukeutuja kuin hänen vanha kumppaninsa? Senhän pystyy helposti tarkistamaan, kun käyt ihan nopeasti kolmen tunnin ajan vakoilemassa ex-tyttöystävän Facebook-profiilia ja jokaista hänen julkaisemaansa kuvaa ja päivitystä viime vuosien ajalta.

5. Mietit, kuinka voisit "korjata" hänet

Hänhän on täydellinen. Ainakin hän tulee olemaan täydellinen heti, kun korvaat sen kamalan kylpypyyhkeen näköisen rätin, jota hän käyttää olohuoneen verhona. Ja laitat hänet syömään enemmän vihanneksia. Ja otat ehkä mukaan joogatunnillesi. Tiedät, ettet voi oikeastaan muuttaa ketään kokonaan, mutta pieniä muutoksia voi aina tehdä, vai mitä?

6. Testaat miehen kestävyyttä

Toki mies on sinusta innoissaan nyt, kun kaikki menee hyvin, mutta mitähän tapahtuu, kun hän kuulee, kuinka rikki olet edelleen vanhempiesi avioerosta? Tai jos hän näkee, kuinka pahan ahdistuskohtauksen saat aina ennen suurta työpalaveria? On vain yksi tapa ottaa selvää – kehitellä suuri riita kesken muuten mukavan treffi-illan. Ihan vain antaaksesi hänelle mahdollisuuden todistaa, kuinka mahtava tyyppi hän onkaan.

7. Kerrot yksityiskohtaisesti tyttökavereillesi, miltä hänen intiimialueensa näyttää

Ei ole montaakaan asiaa, joka voittaisi parisuhteen ensitaipaleen tuoman ilon. Pitäisikö sinun siis oikeasti muka olla kehuskelematta tyttökavereillesi niistä viidestä orgasmista, jotka sait ennen aamiaista? Ja siitä, että kiitos niistä kuuluu poikaystäväsi suurille avuille. Toki poikaystäväsi olisi järkyttynyt kuullessaan, että samat tytöt, jotka osallistuvat perjantain peli-iltaan tietävät, että hänellä on Kultakutri-penis (eli juuri sopiva!), mutta et vain voi olla jakamatta innostustasi ystävillesi.

8. Tutkit hänen lääkekaappinsa

Juu, tietysti arvostat hänen yksityisyyttään, mutta olet myös ihminen ja tietenkin hieman utelias miehesi käyttämästä lääkityksestä, siitä, mitä partavettä hän käyttää ja löytyykö kaapista exän jättämiä yllätyksiä. Et tietenkään tekisi mitään saamillasi tiedoilla – paitsi kenties antaisit Googlen kertoa, mihin sitä sinistä pilleriä käytetään.

Video: Jos parisuhteesta puuttuu läheisyys, ainahan siitä voi maksaa jollekin toiselle!

3:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.