Mainos

7-vuotias poika pyysi, että saisi kuolla – halusi lahjoittaa munuaisen kuolemansairaalle äidilleen

Vakavasti sairaan pikkupojan epäitsekkään teon ansiosta kolme ihmistä sai elämälleen uuden mahdollisuuden. 

Yleensä kun kuulemme sanat ”lapsi” ja ”uhraus” samassa lauseessa, ajattelemme automaattisesti vanhempia, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa lastensa eteen. Seuraavassa muutaman vuoden takaisessa tarinassa roolit ovat kuitenkin päinvastaiset.

Seitsemänvuotias poika ei ainoastaan auttanut pelastamaan äitinsä henkeä, hän kosketti teollaan myös miljoonia sydämiä ympäri maailmaa.

Poika elää nyt äitinsä kautta

Kun Chen Xiatian oli vasta viisivuotias, häneltä löydettiin aggressiivinen aivokasvain. Tilannetta ei suinkaan helpottanut se, että vain kuukausi diagnoosin jälkeen hänen äitinsä todettiin sairastavan vakavaa munuaissairautta.

Äiti ja poika taistelivat yhdessä kaksi pitkää vuotta, jonka aikana molempien kunto alkoi mennä huonompaan suuntaan. Poika tarvitsi ympärivuorokautista hoitoa samaan aikaan, kun hänen äitinsä kävi läpi dialyysihoitoja.

– He kertoivat minulle, että lapsenlapseni ei tulisi selviämään, mutta hänen munuaisensa voisi pelastaa hänen äitinsä ja samalla kahden muunkin hengen, isoäiti kertoo tapahtuneesta.

Äiti ei ottanut lääkäreiden ehdotusta kuuleviin korviinsa, mutta pojan sanat saivat hänet vakuuttuneeksi asiasta.

–  Haluan pelastaa henkesi, poika lausui äidilleen.

Poikansa sanoista liikuttunut äiti suostui lopulta lääkäreiden ehdotukseen. Munuaissiirron avulla hänen kuoleva poikansa saisi elää hänen kauttaan.

Poika kuoli huhtikuun toisena päivänä vuonna 2014, jonka jälkeen hänen munuaisensa ja maksansa lahjoitettiin niitä kipeästi tarvitseville; hänen äidilleen, 21-vuotiaalle tytölle ja 27-vuotiaalle miehelle. Sairaalan tiedottajan mukaan kaikki kolme elinsiirtoa sujuivat hyvin. Vaikka yhden lapsen elämä päättyi, kolme muuta henkilöä saivat elämälleen toisen mahdollisuuden.

Lähde: Dailymail 

***

2:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.