62-vuotiaan ex-mallin tyrmäävä ulkomuoto saa leuat loksahtamaan – on jo kyllästynyt nuorukaisten treffipyyntöihin: "Olen riittävän vanha heidän äidikseen"

82-vuotias naiskehonrakentaja pysäytti murtovarkaan nyrkein 1:44
Treenata kannattaa muutenkin kuin ulkonäön vuoksi. Videolla kerrotaan 82-vuotiaasta naiskehonrakentajasta, joka pysäytti murtovarkaan nyrkeillään.

62-vuotias brittinainen treenaa päivittäin ja syö terveellisesti – ja se näkyy. Nuorekas ulkomuoto houkuttelee puoleensa nuoria miehiä, mutta kuusikymppistä eivät puumaleikit kiinnosta, kertoo muun muassa The Sun.

Balilla asuva brittitaustainen Sheila Kiss, 62, saa edelleen kehuja ulkonäöstään. Monesti entistä mallia imartelevat ihmiset ovat häntä vuosikymmeniä nuorempia.

Kadulla tuijottelun lisäksi parikymppiset miehet ottavat Sheilaan Instagramin kautta yhteyttä aivan kuin se olisi Tinder-tili. Nuorempien miesten treffipyynnöt ovatkin tulleet naiselle tutuiksi.

62-vuotias Sheila on tyrmäävässä kunnossa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Naureskelen itsekseni, sillä olen riittävän vanha heidän äidikseen, Sheila sanoo.

Vaikka treffikutsut hivelevät itsetuntoa, ei avioliitossa elävä Sheila vastaa pyyntöihin vaan poistaa ne.

Kaksi tuntia liikuntaa päivässä

Sheila innostui terveellisestä elämäntavasta kolmekymppisenä toisen lapsensa saamisen jälkeen. Nelikymppisenä tennis ja aerobic vaihtuivat kuntosalitreeniin. Sheila nostelee painoja edelleen. Kuntosalin lisäksi sporttinen nainen harrastaa bikram-joogaa ja pyöräilyä.

Sheila treenaa 12 tuntia viikossa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liikuntainto näkyy veistoksellisessa ja rasvattomassa vartalossa, mutta myös yleisessä hyvinvoinnissa. Sheilan tavoitteena on hyvä ja vahva olo. Hän ei omien sanojensa mukaan tule ”koskaan kipeäksi”.

Sheila ei laske kaloreita eikä seuraa painoaan. Nainen syö tuoretta, terveellistä ruokaa eikä käytä rahaa ravintolisiin tai proteiinijauheisiin. Sheilan suhtautuminen ruokaan on rento ja hän muistaa myös nauttia.

Sheila ei laske kaloreita vaan pyrkii tekemään terveellisiä valintoja ilman nipottamista. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Energiaa täysillä elämiseen

Miehet eivät ole ainoita, jotka ihastelevat Sheilan uskomatonta ulkomuotoa. Ryhmäliikuntatunneilla muut naiset kehuvat kuusikymppistä esikuvakseen.

Sheila kuitenkin muistuttaa, ettei treenaamisen ole tarkoitus vain muokata ulkonäköä. Liikunta parantaa oloa kokonaisvaltaisesti ja virkistää. Sheilalla riittääkin energiaa muuhunkin kuin urheiluun, esimerkiksi matkusteluun.

– Rahamme eivät tule loppumaan, mutta meiltä loppuu aika.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat