Erotatko sinä, kumpi on kumpi? Äidin ja tyttären yhteiskuvaa äimistellään: "Kuumin 64-vuotias maailmassa"

Sporttinen ja nuorekas Mira, 35, ei vastaa stereotypistä kuvaa suomalaisesta kolmen lapsen äidistä 1:30
Sporttinen ja nuorekas Mira, 35, ei vastaa stereotypistä kuvaa suomalaisesta kolmen lapsen äidistä.

Fitnesstähti jakoi Instagramissa kuvan äitinsä kanssa äitienpäivän kunniaksi. Seuraajat ällistyivät tyttären, 35, ja äidin, 64, yhdennäköisyydestä. Asiasta kertoo The Sun.

Australialainen Tiffiny Hall on tunnettu muun muassa tosi-tv- ja fitnessurastaan. Tätä nykyä nainen toimii muun muassa personal trainerina. Hän ei kuitenkaan ole perheen ainoa fitness-intoilija, sillä myös äiti Jeanette Hall on tiukassa kunnossa.

Äiti ja tytär saivat seuraajien sukat pyörimään jaloissa äitienpäivänä, kun Tiffiny julkaisi parivaljakosta yhteiskuvan.

– Hyvää äitienpäivää äidilleni ja fitness-inspiraatiolleni, Tiffiny kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kommenteista päätellen seuraajat eivät olleet uskoa silmiään, ja moni epäilikin naisia siskoksiksi.

– Vau, hän voisi olla siskosi. Nuo käsivarret, käyttäjä Jenny Barker ihastelee.

– Äitisi on kuumin 64-vuotias maailmassa, kommentoi käyttäjänimi mac_rose8.

– Vau… Tämä on vaikuttavin näky, jonka olen vähään aikaan kohdannut. Kysyin lapsiltani, kuinka vanhoja nämä naiset ovat, ja he sanoivat 28-vuotiaita. Hyvin tehty, Dominic Da Silva kirjoittaa.

– Voi luoja! Toivottavasti olen yhtä kuuma vanhana. Itse asiassa toivon, että olisin yhtä kuuma nyt, vitsailee Vanessa Lee.

Kehuu aiemmassa haastattelussa äitiään

Aiemmin Now To Love -julkaisun haastattelussa Tiffiny ylisti äitinsä omistautumista treenaamiselle sekä antoi kunniaa omasta menestyksestään äidilleen. Sekä äiti että tytär ovat kunnostautuneet muun muassa taekwondon saralla.

– Hän on syy siihen, että olen tänä päivänä siellä, missä olen. Hän on opettanut minulle taekwondoa, ja hänen ansiostaan sain mustan vyön, Tiffiny kertoi julkaisulle.

Äiti ja tytär ovat kuin kaksi marjaa. Kuvassa myös Tiffinyn poika. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tiffiny on saavuttanut taekwondossa mustan vyön 6. dan-asteen. Dan-arvoissa voi edetä sitten, kun musta vyö on saavutettu. Dan-arvot ovat taistelulajien korkeimpia asteita.

Lue myös:

    Uusimmat