Andy vannoo terveellisten elintapojen nimeen – seitsemän lapsen isoisää luullaan usein kolmekymppiseksi: "Välillä minua on luultu tyttäreni poikaystäväksi"

10:39
Näin saat pyykkilautavatsan. Videolla vinkit!

56-vuotiasta isoisää on luultu muun muassa tyttärensä poikaystäväksi.

Brittiläistä 56-vuotiasta Andy Wilkinsonia luullaan säännöllisesti kolmekymppiseksi. Miestä haastatteli Daily Mail -lehti.

Kolme lasta ja seitsemän lastenlasta

Personal trainerina työskentelevällä Andylla on kolme lasta ja seitsemän lastenlasta. Hän seurustelee tällä hetkellä 51-vuotiaan naisen kanssa. 

– Kun olen lomalla ja sixpackini näkyy, kolmekymppiset naiset lähestyvät minua, ja välillä minua on luultu tyttäreni poikaystäväksi, mikä on kiusallista. 

– Ystäviäni naurattaa se, kun menemme ulos, ja muut järkyttyvät, kun kuulevat, että minulla on seitsemän lastenlasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Andy kertoo saavansa Instagramin kautta paljon viestejä, joissa lähettäjät kertovat, että hekin haluaisivat näyttää samalta kuin Andy sitten, kun ovat tämänikäisiä. Tällaiset viestit tuntuvat imartelevilta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kohti kesäkuntoa 30-vuotiaana

Andy oli kiinnostunut treenaamisesta jo 18-vuotiaana. Kohti todellista kesäkuntoa hän alkoi pyrkiä vasta, kun 30 vuotta tuli mittariin. Tuolloin hän alkoi toden teolla kiinnittää huomiota ruokavalioonsa.

– Tajusin, että en oikeasti tarvinnut proteiinipirtelöitä tai muita vastaavia päästäkseni rantakuntoon. Kyse oli vain terveellisten ruokien syömisestä, annoskoon tarkkailusta sekä siitä, että hiilihydraatteja vähentää sitää mukaa, kun ikääntyy.

Andy juo riittävästi vettä. Hän uskoo, että se tekee iholle enemmän hyvää kuin mitkään rasvat. 

– Saatan joskus juoda lasillisen punaviiniä, mutta muuten en juo niin paljon.

Andy nukkuu pimennetyssä huoneessa. Hän treenaa maksimissaan kolme kertaa viikossa, sillä hän uskoo, että lepo on tärkeää. Silloin tällöin hän saattaa käydä kaverien kanssa pelaamassa esimerkiksi tennistä.

Uskoo stressin ikäännyttävän

Andyn mukaan hänen terveellisen elämänsä salaisuus on terveellinen, stressitön elämäntyyli. Hän uskoo, että sellainen on mahdollista kenelle tahansa. Hän muistuttaa itselleen joka päivä, että kaikki elämässä järjestyy parhain päin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Geenit auttavat, mutta ei tähän oikeastaan ole muuta salaisuutta kuin kova työ ja dieetti. Stressi ikäännyttää myös hyvin paljon, joten yritän olla murehtimatta mistään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja