58-vuotias mallilegenda mainoskasvoksi – leikkasi pitkät kutrinsa

Legendaarinen huippumalli ja näyttelijä Jerry Hall vaihtoi hiusmalliaan ja kannustaa muita naisia tekemään samoin.

Huippumalli tunnetaan ex-puolisonsa Mick Jaggerin ohella myös pitkistä vaaleista kutreistaan. Nyt nekin ovat mennyttä, sillä Jerry on lyhentänyt tukkaansa reippaasti ylikasvaneeseen polkkamittaan.

Muodonmuutos on osa Jerryn uutta työtä L'Oréal Professionnel IT WOMAN mainoskasvona.

– Minulla on aina ollut läheinen suhde hiuksiini ja ne ovat myös olleet aina hyvin hyvin pitkät. En ole aiemmin muuttanut lookiani. Tämä on ensimmäinen kerta, kun minulla on näinkin lyhyet hiukset ja rakastan kampaustani, Jerry hehkuttaa l'Orealin tiedotteessa. Samalla hän kannustaa muutosta harkitsevia naisia toteuttamaan suunnitelmansa ja kokeilemaan jotain uutta.

Jerry on totuttu näkemään aina ikonisissa pitkissä, vaaleissa hiuksissaan.

– Mielestäni oli muutoksen aika. On todella vapauttavaa ja jopa pelottavaa muuttaa näin radikaalisti tyyliä, koska en sitä aikaisemmin ollut tehnyt. Vaati paljon rohkeutta kokeilla jotain aivan uutta. Toisaalta uusi lookki saa minut tuntemaan itseni keveämmäksi, raikkaammaksi ja rakastan sitä! Pääsisimpä pian jo näyttämään sen kaikkialle.

Omaksi hiusikonikseen Jerry nimeää valkokankaiden seireeni Veronica Laken, joka oli 1940-luvun kuuluisimpia kaunottaria. Naisissa onkin jotain samaa, sillä myös Jerry on nähty usein Veronicalle tyypillisessä kampauksessa, jossa pitkät hiukset valahtavat toisen silmän päälle.

– Se näytti todella viettelevältä ja loisteliaalta vanhoissa mustavalkoisissa elokuvissa. Pienenä halusinkin näyttää häneltä.

Lähde ja kuva L'Oreal Paris, All Over Press

 

Lue myös:

    Uusimmat