50 vuotta täyttänyt näyttelijätähti Tommi Korpela: "Selkeästi huomaa iän tuomaa rapistumista"

Elina Knihtilä ja Tommi Korpela eivät tuo parisuhdettaan työpaikalle 2:23

Tommi Korpela täytti elokuussa 50 vuotta. Näuttelijä kertoi MTV.fin haastattelussa siitä, millaisia tunteita vanheneminen hänessä herättää.

Katso yllä aviopari Elina Knihtilän ja Tommi Korpelan videohaastattelu vuodelta 2015.

Konkarinäyttelijä Tommi Korpela nähdään syksyllä Bullets-jännitysdraamassa. Sarja saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä 19. lokakuuta ja se nähdään myöhemmin myös C More -palvelussa ja MTV:n kanavilla.

Korpela näyttelee sarjassa eläkeikää lähestyvää poliisia, joka alkaa tutkia huumerikosta. Pian selviää, että juttuun liittyy muutakin, joten hän alkaa tehdä yhteistyötä Krista Kososen näyttelemän rikostutkijan kanssa.


50 vuotta elokuussa täyttäneelle näyttelijälle rooli on mieluinen, sillä miehen mukaan töitä ei aina ole liikaa.

– Ei ole ollut liikaa töitä vähän aikaa muutenkaan. Siitä saa energiaa, kun saa tehdä töitä, jotka kokee mielenkiintoiseksi, Korpela kertoo sarjan lehdistötilaisuudessa.

Korpela kertoo, että hänelle järjestettiin elokuussa yllätysjuhlat. 50 vuotta mittarissa, aiheutti miehelle kriisin.

– Ehkä vähän normaalia isompaa kriisiä. Selkeästi huomaa iän tuomaa rapistumista, niin henkistä kuin fyysistäkin. Taistelu arjen ja työn kanssa jatkuu, Korpela avautuu.

Bullets-sarjassa on mukana myös ulkomaalaisia näyttelijöitä, kuten Game of Thrones -roolistaan tunnettu saksalainen Sibel Kekilli ja ruotsalaistähti Dragomir Mrsic.

Lue myös:

    Uusimmat