Popedan kitaristi Costello Hautamäki tekee debyyttinsä valkokankaalla – löytää elokuvan tekemisestä yhtäläisyyksiä rokkibändin kanssa kiertämiseen

Pate Mustajärvi soittelee Popedan kitaristi Costello Hautamäelle erityisesti yhden asian takia 0:33
Pate Mustajärvi jätti Popedan taakseen syyskuussa 2022 Tampereen Ratinan konsertissa. Mustajärvi soittelee Costello Hautamäelle kuitenkin edelleen erityisesti yhden asian takia.

Popedan kitaristi Costello Hautamäki nähdään pian myös elokuvateattereissa Huijarit-komediassa. 

Popedan riveistä tuttu kitaristi Costello Hautamäki, 60, nähdään tapaninpäivänä 26. joulukuuta ensi-iltansa saavassa Huijarit-komediaelokuvassa. Hautamäki ei itsekään osaa sanoa, miten päätyi mukaan. 

– Niin kuin aika paljon tässä viihde-elämässä käy, niin puhelin vain soi. Kysyttiin projektiin mukaan, ja vastasin, että kuulostaa mielenkiintoiselta. Ei se ihan kerralla mennyt purkkiin, koska vähän jännitti ja ohjaaja halusi siihen eri sävyjä, Hautamäki kertoi MTV Uutisille 21. joulukuuta. 

Elokuvan tekemisessä Hautamäen yllätti erityisesti se, että se on samanlaista kuin rokkibändin kanssa kiertäminen. 

– Aika paljon odotellaan. Toiminta ei kestä kauaa, ja taas odotetaan ja säädetään. 

Vaikka kyseinen kohtaus, jossa Hautamäki on mukana, tapahtuu Espanjassa, niin hän ei valitettavasti päässyt lentämään kaukomaille. 

– Sanoin, että jatko-osassa voisimme mennä kuvaamaan Espanjan lämpöön, mutta nyt olimme vain kankaan edessä, johon tietokoneella laitettiin maisema taakse, Hautamäki kertoi. 

Huijarit-elokuvan päärooleissa ovat Tuulia Eloranta (Siru), Samuel Kujala (Niko) ja Tommi Korpela (Jukkis).

Popedan solistina tunnettu Pate Mustajärvi jätti yhtyeen taakseen syyskuussa 2023. Katso videolta, minkä erityisen asian takia Mustajärvi soittelee Costello Hautamäelle kuitenkin edelleen.

Lue myös:

    Uusimmat