Mainos

50-kiloista mallia sanottiin liian lihavaksi – "koko systeemi on oksettava"

20-vuotias nainen lopetti mallintyöt.  Syykin oli ymmärrettävä: noin 50 kilon painoista sanottiin ”liian lihavaksi”.

Monen nuoren unelma mallintöistä tuli todeksi Delleny Mouraon, 20, kohdalla. Mourao työskenteli muun muassa arvostetulla Sao Paulo Fashion Weekillä Brasiliassa, kunnes sai alasta tarpeekseen, kertoo Daily Mail.

Syykin oli ymmärrettävä: noin 50 kilon painoista Mouraoa sanottiin ”liian lihavaksi”. Mouraon palkanneen mallitoimiston mukaan hänen mittansa eivät täyttäneet alan vaatimuksia.

Nuori nainen tajusi, että ala vaarantaa mallien terveyden pelkkien mittojen vuoksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Näin tyttöjen menevän supermarketteihin ruokamaistiaisten vuoksi, ja siinä olikin heidän lounaansa. Näin keikkoja varaavien agenttien antavan malleille laksatiiveja, ja kerran näin tyttöjen pyörtyilevän, koska he eivät syöneet, Mourao sanoo.

– Joka päivä hän (mallien ohjaaja) tappoi minua treenillä ja huonolla dieetillä. Sairastuin ja olin aneeminen. Joka päivä mietin, onko uhraus sen arvoinen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Mourao asui ja jakoi WC-tilat 22 muun mallin kanssa. Alakuloinen Mourao ei jaksanut edes juhlia 20-vuotispäiväänsä. Hän jaksoi vain surra sitä, että parikymppinen on jo ”liian vanha” alalle.

– Koko systeemi on oksettava, epäammattimainen ja epäinhimillinen. Tämä on muodin maailma, joka taivuttelee ja manipuloi, lupaillen samalla glamouria, Mourao sanoo.

1:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.